Izbrišite godine i bore s lica ili povećajte si usnice uz inovativni hit: HYALURON PEN u Beauty Centar Kozlinger u Zagrebu! Apsolutna revolucija ljepote s hijaluronskom kiselinom, od samo 499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeno područje koje želite tretirati! Rok iskoristivosti kupona je do 30.05.2021.!

O BEAUTY CENTRU KOZLINGER 

Beauty Centar Kozlinger radi pod ovim imenom od 1998. godine. Iza centra je 18 godišnje iskustvo u radu. Izuzetne rezultate imaju na polju depilacije gdje prateći trendove među prvima su u gradu Zagrebu uveli Egipatsku depilaciju za koju su se i usko specijalizirali nezanemarujući i druge vidove depilacije prema željama klijenata. Osim egipatske depilacije rade i klasičnu , te depilaciju s patronama . Prateći sve novitete i trendove uveli su i LPL fotoepilaciju. Odlične rezultate jamče i u tretmanima mršavljenja koristeći uređaje elektro stimulacije i 20-ak tretmana preparatima na prirodnoj bazi, gdje uz vašu suradnju promjenom štetnih prehrambenih navika u vrlo kratkom razdoblju klijenti mijenjaju svoj habitus i ulaze u odjeću manju i nekoliko konfekciskih brojeva.

•OPCIJE KOJE SU VAM NA RASPOLAGANJU:

Opcija 1) popunjavanje okoočnih bora smijalica hyaluronpenom.
Opcija 2) popunjavanje nazolabijalnih bora  hyaluronpenom.
Opcija 3) popunjavanje i povećanja usana  hyaluronpenom.

HYALURONPEN
Bezbolan tretman pri kojem se ne koristi igla! Neinvazivan pristup napravio je Hyaluronpen hitom u svijetu ljepote!
Ovaj tretman prvenstveno preferiraju žene koje žele postići efekt punijih usnica koje s godinama i životnim navikama gube na punoći! Beizgličnim sustavim ubrizgavanja, hyaluronpen također Vas riješava problema nazolabijalnih bora koje čine izgled Vašeg lica starijim ili umornijim!

Ubrizgana hijaluronska kiselina se brzo raspoređuje po tretiranom području pri čemu ne ostavlja tragove masnica i minimalna je natečenost narednih dana, a vidljivi efekt ćete imati narednih pola godine do godinu dana (ovisno o Vašem metabolizmu).

Radno vrijeme: pon.- pet. od 11:00h do 20:30h, subotom od 9:30h do 14:30h!

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 098 1933 368, uz KOD i ID kupona po primitku.