[NOVO] Najbolji saveznik u očuvanju zdravlja! Dream Shop donosi pakete ljekovitih GLJIVA za poboljšanje imuniteta, eliminaciju toksina ili balansiranje hormona na prirodnoj bazi, već od samo 59 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 129 kn
Ušteda 34%
Cijena 85 kn
Uštedi još 5 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

MOGUĆNOST DOSTAVE za cijelu Hrvatsku uz nadoplatu iznosa poštarine! Odaberite jednu od ponuđenih opcija te na vrijeme pazite na svoje tijelo i očuvajte zdravlje! Kupon vrijedi do 10.06.2021.

• Maca 500 Mg - 60 kapsula

Maca kod žena balansira hormone i utječe na razinu estrogena i progesterona koji su važni hormoni pri začeću, a kod muškaraca djeluje kao prirodni afrodizijak i poboljšava broj i pokretljivost spermija. Sadrži mnoge hranjive sastojke i bioaktivne spojeve koji mogu smanjiti neugodne simptome menopauze kao što su valunzi, noćno znojenje, tjeskoba i depresija. *Kao dodatak prehrani, preporučena dnevna doza je tri (3) kapsule dnevno. 1 bočica je dovoljna za minimalno 20 DANA.

• Reishi (micelij) & Acerola 400 Mg - 90 kapsula
Reishi, također znane kao "gljive besmrtnosti“ izvrsno reguliraju imunitet  poboljšavaju sposobnosti organizma da se bori protiv vanjskih neprijatelja, umiruju vaš organizam kada je potrebno. Kod infekcija i upala snažno podižu imunitet i stvaraju obrambene stanice, osnažuju srce i uravnotežuju  šećer u krvi, poboljšavaju cirkulaciju i reguliraj krvni tlak, poboljšavaju rad  jetre, ubrzavaju eliminaciju toksina i bakterija iz organizma i odlično pomažu kod sezonskih alergija i astme. Acerola poznata kao antioksidans sadržava veliku koncentraciju vitamina C koji djeluje na jačanje imuniteta i štiti organizam od oksidativnog stresa. *Kao dodatak prehrani, preporučena dnevna doza je jedna (1) kapsula dnevno. 1 bočica je dovoljna za minimalno 90 DANA

Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti na podrska@dreamshop.hr. Poštarina nije uključena u cijenu i iznosi cca 34 kn, rok isporuke 5 radnih dana od dostave podataka na istu mail adresu.

• Reishi + Shitake + Maitake 300 Mg - 90 kapsula
Reishi, također znane kao "gljive besmrtnosti“ izvrsno reguliraju imunitet i poboljšavaju sposobnosti organizma da se bori protiv vanjskih neprijatelja, umiruju vaš organizam kada je potrebno. Kod infekcija i upala, snažno podižu imunitet i stvaraju obrambene stanice, osnažuju srce i uravnotežuju šećer u krvi, poboljšavaju cirkulaciju i reguliraju krvni tlak, poboljšavaju rad jetre, ubrzavaju eliminaciju toksina i bakterija iz organizma i odlično pomažu kod sezonskih alergija i astme. 

Shiitake, maitake i reishi gljive sadrže visokovrijedne vitamine, aminokiseline i sastojke koji potiču pravilne funkcije cijelog organizma. *Kao dodatak prehrani, preporučena dnevna doza je jedna (3) kapsule dnevno. 1 bočica je dovoljna za minimalno 30 DANA.