Velika proljetna akcija - PAKET od 45 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u centru Body Creator u Osijeku uz vrtoglavih 84% popusta! Sigurno i garantirano!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prepustite se učincima vrhunske tehnologije i stručnom timu centra koji će kreirati vaše tijelo! Paket se sastoji od: 15 treninga u termo kapsuli + 5 infrared kapsula + 5 elektrostimulacija + 5 limfnih drenaža + 5 lipo lasera + 5 LED maski + 5 boddy wrappinga! Kupon vrijedi do 31.07.2021.

GRATIS: prehrambeno savjetovanje + antropometrijska analiza tijela!


Danas na tržištu imamo veliku ponudu tretmana za mršavljenje i njegu tijela bilo kozmetičkim preparatima ili raznim aparatima. U cijeloj toj šumi zvučnih naziva i metoda vrlo je teško odrediti kome vjerovati i u što investirati. 

Naš je odgovor: svakako tamo gdje je napismeno zagarantiran rezultat i provjeren od strane 6000 zadovoljnih klijenata. BODY CREATOR centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001 i za to vrijeme upravo je toliko broj zadovoljnih klijenata smršavilo ili preoblikovalo svoje tijelo uz našu "termo-slim" metodu. Ona se temelji na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. U prilog uspješnih rezultata ide i činjenica da je Body Creator metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda za zdravstvo Grada Zagreba. Zato prepustite nama svoje kilograme i mi ćemo ih otopiti.


Višestruke su koristi vježbanja u Body Creator-ovim TERMO KAPSULAMA. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga. Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Tu je još važno napomenuti i da proizvodnja jedne kapi znoja izgara 0,06 kalorija, a znojenje je još posljedica aktivne vježbe u termo kapsulama. 


INFRARED KAPSULA pospješuje topljenje masnih naslaga. Osim toga uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. Infra crvena kapsula, odnosno infra-crvene zrake, zaslužne su za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica. Upravo je zahvaljujući djelovanju ovih zraka koža čišća, sjajnija i mekša – bez akni i ekcema. Osim znatnih poboljšanja u obujmu i tonusu kože, zrake infracrvene kapsule pojačavaju i mikrocirkulaciju, što pak doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama, a time i ubrzanom smanjenju celulita. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka takvog tretmana i u tome je zaista jedinstven.


LIPO LASER koristi hladne laserske zrake za redukciju masnih naslaga na svim dijelovima tijela bez estetske kirurgije i oporavka. Laserske zrake stimuliraju masno i potkožno tkivo, kolagen i elastin te dolazi do gubitka u  obujmu. Istovremeno dolazi do  zatezanja kože tretiranog područja. Glavna značajka nisko energetskog lasera je bio stimulacija stanica koja omogućava dodatnu mikro cirkulaciju na tretiranom području. Također, regulira funkciju stanica i izmjene staničnih tekućina te djeluje i na  imunitet. Ipak glavna mu je funkcija redukcija masnog tkiva kod kojeg razbija membrane masnih stanica te masnoća izlazi u međustaničnu tekućinu gdje se uz pomoć enzima s limfom prenosi do bubrega odakle se  izlučuje kroz mokraću ili znoj.


ELEKTROSTIMULACIJA je procedura u kojoj se električna struja koristi u svrhu liječenja bolnih stanja. Smanjuje boj, oklanja otok i smiruje upalne procese. Terapija kojom se ubrzava mršavljenje i  oblikovanje tijela te reducira celulit; povećanje mišićne mase; relaksacija Inducirajući strujne impulse stimulira mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju.


LIMFNA DRENAŽA / PRESOTERAPIJA je nezamjenjiva terapijska metoda kod zastoja u limfnom sustavu, taloženju toksina zbog nedovoljno kretanja, oteklinama zbog nakupljanja izvanstanične tekućine, osobito u nogama, rukama i abdomenu. Neke od prednosti medicinske limfne drenaže su: smanjenje obujma nogu, smanjenje oteklina nogu, razbijanje i razgradnja celulita (učinak se poboljšava u kombinaciji s drugim tretmanima za oblikovanje tijela), poboljšanje cirkulacije, pomoć pri učvršćivanju i zatezanju kože, pomoć pri izbacivanju toksičnih tvari iz organizma.