[NOVO!] Zagarantirani dugotrajni rezultati u eliminaciji masnog tkiva - NOVA CRYOLIPOLIZA 360°! Izaberite 5 tretmana za podbradak ili 5 tretmana za tijelo u Beauty Centru Callisto u Puli!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Samo u 1 tretmanu postignite učinkovitost 3 tretmana na drugim uređajima za Cryolipolizu! Kupon vrijedi do 30.06.2021.

Najnovija tehnologija Cryolipoliza 360° koristi posebne aplikatore sa 100% učinkovitošću u razbijanju tvrdokornih masnih naslaga koje se drugim metodama ne mogu ukloniti. Prednost nove tehnoligije je u tome što cijeli aplikator pokriva veću površinu dijela koji se tretira dok su prethodni aplikatori pokrivali maximalno 40% tretiranog djela. Tako se u ovom jednom tretmanu uz kraće vrijeme djelovanja  u svega 20 - 30 minuta postiže 100%tni učinak na razbijanje masnih stanica te je tako potrebno i manje tretmana.

Aplikatori imaju promjenjive nastavke te zakrivljeni dizajn omogućava lakše  podešavanje na razne zone tijela. Pogodni su za bokove i bedra, trbuh,  vertikalne masne naslage na rukama i listovima.

Istovremeno mogu raditi 2 aplikatora te se mogu tretirati 2 zone u jednom tretmanu.Također u ovoj novoj tehnologiji postoji i manji aplikator koji se koristi za uklanjanje podbratka  i manje masne naslage na tijelu teže dostupne kao što su masnoća uz koljeno ili uz pazuh.

PREPORUKA: 2 - 4 tretmana  na jednoj zoni kako bi se s tretiranog područja uklonilo  masno tkivo dugoročno , razmak između tretmana na jednom mjestu tretiranja je 10 dana a na različitim mjestima moguće je raditi isti dan ili dan za danom.