Proljetni ili ljetni odmor po fantastičnim cijenama! Uz izbor smještaja uživajte u 8 dana i 7 noćenja s obitelji ili prijateljima u apartmanskom naselju Medena u Segetu Donjem kraj Trogira!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U krugu obitelji ili prijatelja provedite zasluženi odmor u predsezoni u šarmantnim i kompletno opremljenim Apartmanima Medena... Kupon se može iskoristiti u periodu od 01.05. do 03.07.2021.

APARTMANI MEDENA su udaljeni 2 km od starog ribarskog sela Seget Donji (povezani šetnicom - lungomare), 4 km od Trogira -grada muzeja, riznice kulturno-povijesnih spomenika, zaštićen pod UNESCO-om.

Apartmani Medena raspolažu sa 244 apartmana - 218 apartmana službene kategorije 3* i 26 apartmana službene kategorije 4*. Smješteni su u okruženju borove šume i tipične mediteranske vegetacije (kadulje,lavande, ružmarina) prikladne za odmor i liječenje, osobito dišnih organa. Apartmani su udaljeni od plaže 50 - 200 m.

Tip A (2+1) standard (40 m²) - jedna spavaća soba s 2 kreveta, pomoćni ležaj u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, kupaonica i WC, u prizemlju sa terasom.

Tip A (2+1) standard plus (40 m²) - jedna spavaća soba s bračnim krevetom, u dnevnom boravku kauč na razvlačenje (pogodan za dvoje djece do 12 g.), kuhinja, telefon, kupaonica i WC, u prizemlju s terasom.

TIP A (2+1) superior (46 m²) - jedna spavaća soba sa 2 kreveta, u dnevnom boravku kauč na razvlačenje (pogodan za dvoje djece do 12 g.), kuhinja, telefon, kupaonica s WC-om, WC, lođa, u prizemlju, klima u svakoj sobi.

Tip B (4+1) standard (46 m²) - dvije spavaće sobe (po 2 kreveta u svakoj sobi), pomoćni ležaj u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, kupaonica i WC, na prvom katu s balkonom.

Tip B (4+1) standard plus (46 m²) - dvije spavaće sobe (u jednoj sobi je bračni krevet, a u drugoj 2 kreveta), u dnevnom boravku kauč na razvlačenje (pogodan za dvoje djece do 12 g.), kuhinja, telefon, kupaonica i WC, na prvom katu s balkonom.

TIP B (2+2) superior (46 m²) - dvije spavaće sobe (po 2 kreveta u svakoj sobi), u dnevnom boravku kauč na razvlačenje (pogodan za dvoje djece do 12 .g.), kuhinja, telefon, kupaonica s WC-om, WC, na prvom katu s balkonom, klima u svakoj sobi.

Standard plus i superior apartmani dodatno su opremljeni mikrovalnom pećnicom i fenom za kosu u kupaonici.

 

Svi apartmani imaju SAT TV, Wi-Fi i klimu, opremljeni su priborom za jelo i kuhanje prema broju osoba, imaju aparat za kavu i kuhalo za vodu!

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA RASPOLOŽIVOSTI s Apartmanima isključivo na mail info@apartmani-medena.hr. ODMAH NAKON KUPNJE i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona na broj 021 880 017 ili mail sales@apartmani-medena.hr!

Od sadržaja ćete pronaći restoran s terasom, igralište za djecu, dalmatinska konoba, pizzeria, restoran na plaži, suvenirnica, objekti na plaži su u najmu, sef na recepciji, mjenjačnica, supermarket, praonica, animacija (isključivo u periodu 01.07. -31.08.), rent-a-car i parking.

Nude i pregršt sadržaja za svakog sportaša i rekreativca: polivalentno igralište (za badminton, rukomet, košarku, mali nogomet, tenis), igralište za sportove na pijesku (rukomet, odbojka, badminton), vodeni sportovi (windsurfing, pedaline, motorni brodovi, windsurfing škola), bicikli.