[PO PRVI PUTA!] A KATEGORIJA U RIJECI! Osposobljavanje za A i A2 kategoriju - za vozače koji posjeduju B kategoriju - u Autoškoli Europa za 2199 kuna!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2021. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s Autoškolom temeljem KUPONA!

Pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW i motorna vozila na tri kotača čija je snaga veća od 15kw. U program osposobljavanja za A kategoriju možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine.

U A2 kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice čija snaga motora ne prelazi 35 kW i čiji omjer snaga/masa ne prelazi 0,2kW/kg, tako da s položenom A2 kategorijom možete voziti motocikle do 600 cm³ (ovisi o omjeru snage/mase). Upisati se može osoba koja ima minimalno 18 godina, a ukoliko A2 kategoriju posjedujete 2 godine, stječete pravo polaganja A kategorije već s 20 godina. 

Po dolasku na upis u Autoškolu obavezno ponijeti liječničko uvjerenje, osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke!

Kupon se može iskoristiti do 30.06.2021. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s Autoškolom, a temeljem KUPONA!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se Autoškoli radi potpisivanja Ugovora!

Naša škola postoji već 18 godina, u vlasništvu obitelji Miškulin koja već više od 25 godina obučava uglavnom mlade vozače za vožnju u automobilu i na motoru. Nakon osnivanja škole vremenom se priključila i cijela obitelj te ekipa vrsnih instruktora i predavača.

Budući da su većina naših polaznika mlađe osobe, prilagođavamo se njihovim potrebama i na taj način smo sastavili predavanja i rad – kod nas rade stručnjaci, mladi i oni koji se takvima osjećaju,  a svi mi volimo raditi s novim naraštajima vozača. Kako nam je njihova sigurnost u prometu važna, želimo im skrenuti pozornost na odgovorno ponašanje i vožnju u cestovnom prometu – u cilju vlastite i tuđe sigurnosti.

Uz redovitu obuku nudimo i individualnu te tečajeve za obnovu znanja namijenjene vozačima koji dulje vrijeme nisu vozili, a posjeduju vozačku dozvolu, kao i predavanja za mlade vozače s početničkim strahom od prometa.

Vaš EUROPA team želi Vam sigurnu vožnju!