[NOVO] Impresivna priroda za sve ljubitelje aktivnog odmora na 3 dana/ 2 noćenja u Camping Paklenica 4* u Starigrad-Paklenica + uključene ulaznice za NP Paklenica, sve za 4 osobe i SAMO 999 kn!!!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u prirodi – dođite u Camping Paklenica, uživajte u komfornim mobilnim kućicama i očaravajućim ljepotama prirode, a na poklon dobivate i ulaznice za Nacionalni park Paklenica, koji se nalazi samo dva kilometra od kampa! Kupon vrijedi do 01.06.2021.

Smještaj u mobilnim kućicama u prirodi

Camping Paklenica nalazi se uz more, na 800 metara od Starigrad-Paklenice, 40 km sjeverno od povijesne jezgre Zadra i svega 1 km od ulaza u Nacionalni park Paklenica. 

U sklopu kampa gostima su na raspolaganju vanjski bazen, trgovina prehrambenih proizvoda, bar, konoba i besplatni Wi-Fi. 

Sve mobilne kućice uključuju klima-uređaj, dnevni boravak, LCD TV sa satelitskim programima i kuhinju. Također obuhvaćaju namještenu terasu, WC i tuš.

Kamp je smješten uz pješčanu plažu i borovu šumu. Gosti ovdje mogu uživati u raznim sportskim aktivnostima poput stolnog tenisa, badmintona, biciklizma, pješačenja i odbojke na pijesku.

Dodatna vrijednost paketa je uključeno završno čišćenje i boravišna pristojba!

Stvar po kojoj se Starigrad-Paklenica ističe je blizina četiri nacionalna parka. Čak polovica svih nacionalnih parkova Hrvatske su u radijusu od 100 km. A najbolje od svega je što se iz kampa može organizirano otići u svaki od njih. Kao i na druge fascinantne lokacije, kako u prirodu, tako i u gradove.

Šetnja Nacionalnim parkom Paklenica

Ljubitelji lagane šetnje moći će istražiti kanjon Velike Paklenice na ulazu u park, gdje se nalazi i atraktivni centar za posjetitelje izgrađen u nekadašnjem vojnom bunkeru.

Prošećite i poučnim stazama nacionalnog parka; najposjećenija je ona koja vodi od kanjona Velike Paklenice do Planinarskog doma. Poučna staza Paklarić duga je 550 metara, a najatraktivniji dio je vidikovac s predivnim pogledom.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s Kampom, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija termina i kućice na reservations@bluesunhotels.com ili 01 3844 288, uz KOD i ID kupona.