PROLJETNI ODMOR u prirodnim ljepotama Rapca uz 2 ili 3 noćenja u mobilnim kućicama s POLUPANSIONOM u Camp & Residence Oliva 3* s predivnim bazenom, sve za 2 osobe i od samo 899 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite jedinstvenu priliku za odmor u prirodi kraj mora za svaki džep, u resortu s unutrašnjim i vanjskim bazenom… Dijete do navršenih 6 godina GRATIS! Kupon se može iskoristiti u periodu do 29.04.2021. i od 02.05. do 21.05.2021.

U sklopu resorta Maslinica nalazi se CAMP & RESIDENCE OLIVA, uz dugu šljunčanu plažu, usred maslinika, uz vanjski i unutrašnji bazen, fitness, nudi i 3 dječja igrališta na otovorenom, brojne pješačke, biciklističke i planinarske staze. 

Uz malu doplatu može se koristiti tenis terene i stolni tenis, a kao gosti kampa ostvarujete i ulaznicu za OLIVE GARDEN SPA & WELLNESS po promocijskoj cijeni od 49 kn (3 sata, sukladno raspoloživosti, rezervacija potrebna na dolasku), a uključuje: finsku saunu, biosaunu, tuševe doživljaja, tretmane Kneipp (hidroterapija nogu), hladni bunar, ledeni vodopad, prostor za opuštanje s toplim napitcima i voćem; te 30% popusta na tretmane njege i ljepote (odaberite uslugu njege lica i tijela na bazi prirodne kozmetike LOKALNIH ISTARSKIH PROIZVOĐAČA (maslinovog ulja, morske soli, lavande…).

Ono što čini ovaj kamp posebnim jest njegova osebujna lokacija u uvali Maslinica, s jedne strane okružena gustom šumom a s druge strane obgrljena šljunčanom plažom i plavim morem kod pogled puca na Rabac, otoke i bespuća Jadrana. Parcele su međusobno povezane šetnicama i biciklističkim stazama.

Gosti koji se odluče za najam mobilnih kućica imaju na raspolaganju bungalov sa vodom, strujom i plinom, klimom i SAT-TV,  prostor za terasu ispred kućice s pripadajućom garniturom za objedovanje. Svaka kućica ima dvije spavaće sobe, sanitarni čvor, opremljenu kuhinju i dnevni boravak (posteljina i ručnici u dolasku uključeni u cijenu).

Svaka kućica ima dvije spavaće sobe, sanitarni čvor, opremljenu kuhinju i dnevni boravak.

U ponudi su uključeni i 1x piće uz večeru sa šankomata po osobi (voda + 0,25 vino ili 0,20 pivo ili 0,20 sok), korištenje ležaljki uz vanjski bazen.

Rabac - biser kvarnerskog zaljeva! Savršen izbor za obiteljsko opuštanje uz more, wellness, bazene i masline, a na manje od 4 km od srednjovjekovnog gradića na brežuljku - Labina! 

Ulaznica u OLIVE GARDEN SPA & WELLNESS po promocijskoj cijeni od 49 kn po osobi (3 sata, sukladno raspoloživosti, rezervacija potrebna na dolasku), popust na tretmane -30%!

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnog termina na + 385 (0)52 872 258 ili olivakamp@maslinica-rabac.com. ODMAH nakon kupnje i primitka kupona potrebna potvrda rezervacije termina pute maila olivakamp@maslinica-rabac.com!