[NOVO] Adrenalinska oaza u Međimurju okružena vinogradima! Elegantni odmor u modernim Apartmanima Dora 4* uz 2 ili 4 noćenja i uživanjem u bazenima Terma Sveti Martin, sve za 2 osobe i od samo 779 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte ljepote stepenastih vinograda uživajte u opojnim mirisima i cvrkutu ptica! Kupon vrijedi do 13.06.2021.

U apartmanima Dora mislili smo o svemu, ponajviše o tome da budete bezbrižni i doživite nezaboravan odmor. Okruženi smo zelenim bregima, uz pregršt atraktivnih sadržaja u bližoj okolici, s bogatom gastro ponudom.

Naše apartmane odlikuje elegancija, prostranost, moderan stil, funkcionalnost i privlačni vizualni detalji koji čine razliku. Četiri zvjezdice jamče visoke standarde udobnosti, opremljenosti i čistoće.

Ponude uključuju: 3 dana i 2 noćenja (boravak petak - nedjelja) ili 5 dana/ 4 noćenja (boravak ponedjeljak - petak) u Apartmanima Dora + korištenje bicikala + kupanje u bazenima Terme LifeClass Sveti Martin, koji se nalaze 600 m od apartmana + besplatan Wi-FI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

SMJEŠTAJ

Svaki apartman ima maksimalni kapacitet 4 odrasle osobe + 1 dijete. Za dijete je dostupan besplatan pomoćni krevet i hranilica na upit.
Apartmani Dora su novo uređeni i vrlo dobro opremljeni svim uređajima i opremom koja će Vam omogućiti ugodan i komforan boravak.
Apartman sadrži prostoriju za dnevni boravak, spavaću sobu, prostranu kupaonicu i predsoblje te kuhinju sa blagovaonom. U sklopu apartmana je balkon - terasa s lijepim pogledom na okolicu. Soba za dnevni boravak sastoji se od dijela za odmor s udobnom kutnom garniturom i televizorom s velikim izborom programa i radnim stolom. 

U nastavku dnevnog boravka nalazi se kuhinja koja je opremljena svim potrebnim uređajima, ploča za kuhanje, hladnjakom sa zamrzivačem, kompletom posuđa i dijelom za blagovanje.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Naši apartmani imaju naljepnicu „Safe stay in Croatia“.

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail info@apartmanidora.com.hr ili na mobitel 099 213 35 85, uz KOD i ID po primitku kupona.

OKOLICA

Sve popularniji vidikovac Mađerkin breg nalazi se na visini od 341 metar, pogled seže na čak četiri države (Austrija, Slovenija, Mađarska i Slovačka). Spominje se i tajna Mađerkinog brega. Međimurska vinska cesta predstavlja originalan turistički proizvod najsjevernije hrvatske županije. Ljubitelji golfa i tenisa mogu svoju partiju odigrati na terenima Terme LifeClass.