[U SLAST!] Željni ste fine domaće kuhinje? Počastite se bogatim menijem Konobe Črni kos u Karlovcu u 3 slijeda - juha, teleći odrezak / orada ili brancin, prilozi i desert, već od samo 83 kn/osobi!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neodoljiva ponuda za sve gurmane servirana u tri bogata slijeda na mesni ili riblji način! Ponuda se može iskoristiti, odnosno hrana se može konzumirati na terasi restorana ili ponijeti za van! Kupon vrijedi za odabrani menu i 1 osobu te se može iskoristiti do 30.06.2021.

MESNI MENU

goveđa juha sa domaćim rezancima ● teleći odrezak Črni kos u umaku od gljiva sa prilogom, miješanom salatom i domaćim kruhom ● desert

RIBLJI MENU

juha od rajčice ● orada ili brancin sa žara sa prilogom, miješanom salatom i domaćim kruhom ● desert

KONOBA ČRNI KOS nalazi se u Karlovcu i nudi izbor domaće rađene tjestenine, rižota, svježe ribe, steakove i domaće slastice. 

Konobu Črni kos krase nezaobilazna jela pod čripnjom, vatra, topla atmosfera i ugodna glazba.

Ukoliko se odlučite za konzumaciju hrane na terasi restorana, prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina, a ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije! Ukoliko se odlučite da ponesete hranu za van, OBAVEZNO po kupnji i primitku kupona nazvati i rezervirati menu!