[NOVO] Atraktivne proljetne ljepote ribarske oaze ostavit će Vas bez daha! Uživajte na VISU u sobama ili apartmanima Mediteranske kuće na 3 dana/ 2 noćenja za 2 ili 4 osobe, već od samo 685 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

VIS - pravo mjesto za istinsko uživanje! Ovisno o odabiru smještaja ponuda vrijedi za 2 ili 4 osobe! Kupon za ponudu vrijedi od 01.05.21. do 01.07.21.

Mediteranska kuća nalazi se u centru Visa i na samo par koraka je od rive, dućana, restorana kafića, cca 400 metara od gradske plaže Pirovo.

SMJEŠTAJ
Soba ima bračni krevet 160x200, kupaonicu, mali stolić i stolicu za rad,mali frižider, besplati wifi,TV, klima uređaj, ormar, može se koristiti unutarnje dvorište kuće.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Cozy apartment - apartman na prizemlju Mediteranske kuće. Sastoji se od dnevnog boravka, blagavaone, kuhinje , sobe i kupaonice, izlaz na dvorište te se može koristiti dvorište sa stolom. cijeli apartman je moderno uređen i ima sve potrebno za ugodan boravak 4 ljudi. 

Soba ima bračni krevet 160x200 i ormar, dnevni boravak 2 kauča na razvlačenje, TV,klima, toster, mikrovalna, pećnica, kuhalo za vodu, pribor za jelo, dodatna posteljina, deke, vanjski barski stol i dvije barske stolice.Blizina mora 50 m od rive, blizina restorana, kafića, trgovina, suvenirnica, centar grada ,a ima se svoj mir, plaža na 400m Pirovo.

Apartman na drugom katu Mediteranske kuće, kuhinja potpuno opremljena, dnevni boravak tv, kauč na razvlačenje, spavaća soba s bračnim krevetom 160x200, ormar, kupaonica s kadom, klima,i velika zasebna terasa sa vrtnim stolom i stolicama. Na upotrebu samo tom apartmanu. Blizina mora 50 m od rive, blizina restorana, kafića, trgovina, suvenirnica, centar grada, a ima se svoj mir, plaža na 400m.

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail edvardtomak@gmail.com.hr ili na mobitel 091 200 6031, uz KOD i ID po primitku kupona.

Otok Vis

Otok Vis stoljećima se ponosio netaknutom prirodom i atraktivnim podmorjem, vinogradarstvom i vrhunskim vinima, ribarskom kulturom i ribljim specijalitetima, te burnom prošlošću. Bogatstvo raznolikosti otoka Visa svakog će radoznalog posjetitelja ostaviti bez daha. Prekrasne viške uvale Stiniva i Srebrna, tajnovita Modra špilja, delicije i vrhunske vinske sorte, aromatizirana i netaknuta priroda samo su dio bogate ponude otoka.