Kraljevska atmosfera Šibenika i vrhunsko wellness & spa uživanje u Superior City Hotel Bellevue 4* na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom ili Polupansionom za 2 osobe i dijete do 12 god., već od samo 999 kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Željni ste kave na suncu? Ne postoji bolje mjesto od sunčane Dalmacije... Probudite se u Šibeniku i uživajte uz bogatu ponudu! Dijete do 12 godina GRATIS, pogodnost vrijedi za obje opcije! Kupon vrijedi od 03.05. do 30.05.2021.

Superior City Hotel Bellevue **** nudi vrhunski smještaj kroz prostrane, moderne sobe i apartmane, kako bi se zadovoljile potrebe svih gostiju. U skladu sa željama svakog gosta, nudimo udobne dvokrevetne sobe, dva junior apartmana, kao i izvršne i predsjedničke apartmane s hidromasažnom kadom.

Sobe i apartmani uređeni su u urbanom dizajnu suvremene umjetnosti i karakterističnom arhitekturom.

Obje ponude uključuju korištenje wellness & spa oaze koja obuhvaća tursku kupelj, finsku saunu, mini pool I mini gym te kao dodatna pogodnost Vas očekuje: 30% popusta na wellness tretmane (masaže I ostali kozmetički tretmani)!

Ispunjen obilnom prirodnom sunčevom svjetlošću i vrhunskim sadržajima, hotel Bellevue **** je moderan hotel u centru Šibenika koji pruža izuzetan smještaj i jedinstven doživljaj. Moderni televizori ravnog ekrana, uz bežični pristup internetu, osvježavajući wellness i spa doživljaji s turskim i mediteranskim saunama te mini spa bazen su među ponuđenim sadržajima. Čisti luksuz, neusporediva udobnost i izvanredna dostupnost povijesnog centra Šibenika učinit će vaš boravak toplim, prijateljskim i nezaboravnim!

Mogućnost nadoplate za večeru u 3 slijeda za opciju 1.: 120 kn/ osobi! Promotivna cijena masaže “Deep Back and Neck Massage” u trajanju od 25 min: 120,00 kn!

CLASSIC dvokrevetna soba

Izvrsno pripremljena posteljina, unutrašnjost okupana prirodnim sunčevim svjetlom s pogledom dvorište i opuštajuća čista kupaonica. U ovoj atmosferi, gosti će sigurno osjetiti pozornost na detalje koja je temelj naše usluge.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom! ODMAH po kupnji i primitku kupona, obavezna rezervacija na tel. ili mail: sales@bellevuehotel.hr ili 022 646 400 ili 091 442 2002, uz KOD i ID kupona.