[NOVO] Rajski komadić obale za sjajno opuštanje! Proljetni ili rani ljetni odmor u KOMIŽI na otoku Visu uz nezaboravna 3 dana/ 2 noćenja u Budget Apartmanu za 3 osobe i od samo 609 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U zbijenim u uskim kaletama i vitkim kućama očekuje Vas slikovita Komiža... Malo mjesto za puno radosti! Kupon za ponudu vrijedi od 01.05.21. do 01.07.21.

BUDGET APARTMAN

Lijepo pozicionirani apartman,na 1. katu obiteljske kuće na 50 m od mora, cca 500 m od poznate plaže Kamenice.
Ispred kuće nalazi se velika palma, u čijoj sjeni ćete uživati tijekom ljetnih dana.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Sadržaj apartmana: gostima je dozvoljena upotreba vanjskog roštilja(kamina), također na raspolaganju Vam je kuhinja opremljena svim nužnim, kupaonica, WC, soba sa velikim bračnim krevetom 200x200 i malim krevetom za 1 osobu, klima, ormar, stol, stolica, upotreba vanjskog stolića, na 200 m od centra Komiže.


Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail edvardtomak@gmail.com.hr ili na mobitel 091 200 6031, uz KOD i ID po primitku kupona.

Grad Komiža

Na sunčanoj strani otoka, dobro zaklonjena od hladnih sjevernih vjetrova, u dnu najvećeg zaljeva otoka Visa, zbijena u uskim kaletama i vitkim kućama, stoji Komiža, po svojim ribarima najpoznatije mjesto Jadrana, a možda i Pacifika.Komiža gleda na jugozapad, prema otvorenom moru, a horizont joj omeđuju dva pučinska otoka - Biševo i Svetac. 

Zimi, kad kiša ispere nebo, a bura otjera oblake, između Biševa i Sveca, u sutonu se ukaže kao novi otok, Majela, brdo iz Italije.