NOVO! Proljetne draži ili rani ljetni gušti u srcu pomorskog gradića - KOMIŽE na Visu u autohtnim i novorenoviranim Novim Apartmanima na 3 dana/ 2 noćenja za 3 osobe, od samo 909 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U zbijenim u uskim kaletama i vitkim kućama očekuje Vas slikovita Komiža... Malo mjesto za puno radosti! Kupon za ponudu vrijedi do 01.07.21.

NOVI APARTMAN 

Novi Apartman smješten je u srcu stare Komiže. Lijepo obnovljena stara ribarska kuća sa potpuno novouređenim dvoetažnim apartmanom prvi put otvara svoja vrata gostima.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

• Sadržaj: 1. kat kuhinjica sa svim potrebnim za kuhanje, kauč na razvlaćenje, kupaona (tuš kabina) s WC, Wi-fi, klima, 2.kat veliki spojeni krevet 190x200, ormar i kupaonica (tuš kada s wc). Sve novo nikad korišteno.

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail edvardtomak@gmail.com.hr ili na mobitel 091 200 6031, uz KOD i ID po primitku kupona.

Grad Komiža

Na sunčanoj strani otoka, dobro zaklonjena od hladnih sjevernih vjetrova, u dnu najvećeg zaljeva otoka Visa, zbijena u uskim kaletama i vitkim kućama, stoji Komiža, po svojim ribarima najpoznatije mjesto Jadrana, a možda i Pacifika.

Komiža gleda na jugozapad, prema otvorenom moru, a horizont joj omeđuju dva pučinska otoka - Biševo i Svetac.