[NOVO] Dopustite magičnom otoku da Vas zavede ovog proljeća prirodnim ljepotama - VIS! Uživajte u Rukavcu na 3 dana/ 2 noćenja u Većim Apartmanima + parking, sve za 4 osobe i od samo 989 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Relaksaciju će svakako svi pronaći u ovom čarobnom i još uvijek prirodno netaknutom mjestu bilo uz večernju šetnju uz more, obližnji maslinik ili uživanjem na plaži! Kupon za ponudu vrijedi od 03.05.21. do 01.07.21.

VEĆI APARTMAN - RUKAVAC

Apartmanska kuća sa 6 apartmana od 30-35 m2, na 400 m udaljensti od poznate plaže Srebrna.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Apartmani na 2. katu imaju otvoreni pogled na more s terase sa stolićem, ti apartmani imaju spavaću sobu, kupaonicu i spojene dnevni boravak i kuhinju, te kauč na razvlačenje. Svi apartmani imaju klimu i smiju se , po dogovoru koristiti vanjskim roštiljem i velikim vanjskim stolom.

Prije kupnje obavezno provjeriti raspoloživost apartmana s Partnerom, a ODMAH po kupnji kupona obavezna potvrda rezervacije na mail edvardtomak@gmail.com.hr ili na mobitel 091 200 6031, uz KOD i ID po primitku kupona.

OKOLICA

U blizini otoka Visa nalazi se i otok Biševo te poznata i nezaobilazna Modra špilja, dragulj jadranske obale. 

Oko podneva za mirnog mora sunčeve zrake prodiru kroz podvodni otvor u Modru špilju, reflektiraju se od bijelog dna i osvjetljavaju špilju modrom, a predmete u vodi srebrnastom bojom.