PodržimoNaše

Otkrijte koje su namirnice dobre za Vas! Test intolerancije putem kose na čak 300 namirnica, aditiva i konzervansa uz 77% popusta donosi Vam Biorezonantni centar BIOVAL!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svakodnevno konzumiranje namirnica pomalo i dugotrajno iscrpljuje resurse tijela uz opće znakove od kojih je najčešći umor, nerijetko se javlja i pretjerana debljina zbog nakupljanja tekućine u tijelu. Stoga je važno ustanoviti na koje namirnice imamo reakciju kao bi ih izbacili iz upotrebe i nadomjestili sa drugima koje dobro podnosimo!

Slično kao i kod inhalatornih alergija, i kod intolerancija na hranu postoji kriva informacija u imunološkom sustavu koji određenu, u stvari za tijelo bezopasnu hranu smatra štetnom. Za razliku od alergija, gdje je alergijska reakcija posredovana IgE imunoglobulinima vrlo brza i burna, kod intolerancija na hranu javlja se daleko sporija zakašnjela i puno blaža reakcija.

Ponuda uključuje: testiranje intolerancije na 300 namirnica, aditiva (antioksidansi, emulgatori, pojačivači okusa, zaslađivači i zgušnjivači) i konzervansa

Uzroci se dostavljaju isključivo poštom
Rezultati testiranja se vraćaju e-mailom ili poštom na zahtjev
Testiranje se obavlja preko uzorka kose
300 namirnica, aditiva (antioksidansi, emulgatori, pojačivači okusa, zaslađivači i zgušnjivači) i konzervansa

Alergijske (dakle burne) reakcije na hranu su relativno rijetke, dok su intolerancije na hranu vrlo česte. U ovoj reakciji imunološkog sustava sudjeluju IgG imunoglobulini koji izazivaju reakciju u probavnom sustavu, zglobovima, respiratornom sustavu i ostale opće znakove kao glavobolja, umor, depresija ili pretjerana debljina.

Zbog ovog zakašnjelog efekta i blagih simptoma najčešće je teško definirati i izolirati koja hrana pravi problem obzirom da se u vremenu do reakcije konzumira veći broj različitih namirnica. To obično rezultira dugogodišnjim problemima na koje se većina ljudi na neki način navikne i prestane pridavati važnost. Ova dugotrajnost je ovdje i jedan od najvećih problema.

Pomoću testa saznajte na koje namirnice i kemijske dodatke imate intoleranciju i jednostavno ih izbacite iz prehrane. Na taj će te način pomoći svom metabolizmu, smanjiti opterećenje u tijelu te povećati zdravlje i energiju.

Prije slanja uzorka obavezna najava isključivo putem telefona (098/737-424)