[NOVO] Smršavite brzo i bez puno muke uz kombinacije udarnih tretmana mršavljenja u Studiu Melanis u Zagrebu! Kavitacija + vakum ili radiofrekvencija ili lipolaser, samo 165 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijeli tretman traje 60 minuta. Kako se izboriti sa celulitom i viškom masnih naslaga predstavlja jednu od najčešćih ženskih dilema, a mi donosimo brzinsko i efektivno rješenje! Kupon se može iskoristiti do 19.06.2021.

Kavitacija

Inovativan neinvazivan profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.

Vakum
Vakuum tretman je tretman kojom se jača mikrocirkulacija, istovremeno poboljšava tonus tkiva. Učinkovit je u redukciji celulita. Tretman se izvodi pomoću posebnog aparata kojim se, posebno oblikovanim aplikatorima s rotirajućim kuglicama, masira tretirani dio tijela na principu usisavnja. Za otklanjanje celulita, ovom se terapijom pospješuje cirkulacija i eliminiraju štetne tvari, opušta se mišićna napetost.Učinci Vakuuma su bolja prokrvljenost, ubrzan metabolizam, te jasno smanjen opseg kritičnih dijelova tijela. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!

Lipo laser
Riječ je o laseru niske frekvencije, takozvanom “hladnom” laseru koji ne proizvodi toplinu na tkivu tijela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija. Višak masnoća prirodno napušta tijelo kroz digestivni sistem, bez ikakvih zastoja.Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim stanicama. Pod utjecajem laserskih zraka membrana masne stanice postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u međućelijskom prostoru. Ćelijske membrane se ne oštećuju i poslije 48 sati pore na njima se zatvaraju. Masti između ćelijskog prostora tijelo prirodno izbacuje kroz digestivni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku, perkusionu limfnu masažu, terapiju rehidracije i na druge načine.

Radiofrekvencija tijela
Dubinskim zagrijavanjem kože ,odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu.Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja koze ,odnosno omekšavanja , poravnavanja bora te podizanja podočnjaka i smanjivanja ožiljaka. 

Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. Preporuča se 6 tretmana u razmaku od tjedan dana, ali su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.Također liječi i smanjuje celulit u svim stadijima zbog snažnog stvaranja kolagena koji potiskuje i reducira celulit.Odlična je dopuna kavitaciji ili drugim anticelulitnim tretmanima.