[PRVI PUT NA CJ] 2 dana/ 1 noćenje s GLUTEN FREE ALL INCLUSIVE uslugom za otvaranje ljetne sezone u Hotelu Posejdon u Veloj Luci na Korčuli! Ostanite zdravi i fit, sve za 2 osobe i samo 769 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

NOVO U PONUDI PREHRANE: izbor bezglutenskih obroka! U zdravom tijelu je zdravi duh, ukoliko trebate paziti na ishranu onda je ovo neponovljiva ponuda! Dijete do 5,99 god. sa dvoje odraslih u standardnoj dvokrevetnoj sobi GRATIS! Kupon se može iskoristiti u periodu od 15.06. - 02.07.2021.!

Posejdon hotel
Hotel Posejdon je moderan dvoetažni hotel, smješten u Veloj Luci na zapadnoj strani otoka Korčule, 1.2km pješačke staze udaljenom od centra grada.

SMJEŠTAJ

Potpuno obnovljene sobe su klimatizirane i opremljene kupaonicom (tuš kabine), satelitskom televizijom, telefonom.

Ponuda uključuje uključuje: smještaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi park - economy + GLUTEN FREE puni pansion (doručak, ručak, večera) - samoposluživanje + piće uključeno uz obroke + točena bezalkoholna pića, vino, pivo, domaća alkoholna pića u Lobby baru 11:00 - 22:00 h + popodnevna zakuska 17.00-17.30 kava/čaj sa keksima, kokice + Wi-Fi + korištenje unutarnjeg bazena (izvan visoke sezone) + animacijski program i glazba uživo 2x tjedno.

Gosti hotela mogu se opuštati na hotelskoj plaži, ispijati piće u opremljenom beach baru i uživati u glazbi uživo na terasi s predivnim pogledom na velolučki zaljev.

Minimalna kupovina 3 kupona!

Na raspolaganju gosti ovog hotela imaju ronilački centar Posejdon, jedan od najmodernijih i najopremljenijih na Jadranu, nalazi se u neposrednoj blizini hotela.

OBAVEZNA provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: +385 95 795 9679 ili kresimir@baltik.hr te obaveznu potvrdu ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail uz KOD i ID sa kupona po aktivaciji.

OKOLICA
Do centra grada gosti mogu doći kratkom vožnjom brodicom preko zaljeva gdje vrijeme mogu provesti u razgledavanju grada, kulturnih znamenitosti, muzeja, a sve u ugodnim mediteranskon ozračju uz zvukove klapske pjesme. Blizu centra nalazi se i trajektna luka koja spaja ovaj otok s drugim otocima Jadranskog mora i kopnom. Položaj hotela Posejdon i svi njegovi sadržaji čine ovaj hotel idealnim za pravi odmor.