Fenomenalan obiteljski odmor ili s društvom očekuje Vas ovog proljeća u Istri na 3 dana/ 2 noćenja u vrhunskim kućicama Kampa Lanterna 4* kraj Poreča za do 6 osoba i za samo 749 kn!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poklonite si idealan obiteljski odmor u Istri za sve one koji žele provesti aktivan odmor uz velik izbor sportskih sadržaja i animacijskih programa za sve dobne skupine! Kuponi su iskoristivi do 21.05.2021.

Kamp Lanterna****

Kamp Lanterna****  dobitnik je prestižne ADAC-ove i ANWB-ove nagrade BestCamping za vrhunsku kvalitetu, priznanja Leading Campings kao i brojnih drugih priznanja za kamping kvalitetu te s razlogom nosi titulu jednog od najboljih europskih kampova. Nalazi se u Istri, u blizini Tara (između Poreča i Novigrada).

Smješten usred borove i hrastove šume, u mediteranskom okruženju uz tri kilometara dugu obalu s brojnim šljunčanim plažama, osigurava titulu najvećega, ali i jednoga od najatraktivnijh  kampova u Istri.

Kamp nudi mogućnost smještaja u mobilnim kućicama, glamping šatorima, kamp vozila i običnima šatorima na čak 1600 parcela.

Ponuda uključuje: 3 dana / 2 noći za do 6 osoba, upotreba vode, struje i plina, finalno čišćenje, 1 parkirno mjesto. Ukoliko gosti trebaju dječji krevetić ili hranilicu mogu ju dobiti besplatno ako naznače u rezervaciji.

Kompleks vanjskih bazena sadrži ponešto za svakoga, od bazena sa morskom vodom do novog obiteljskog vodenog parka s toboganima i atrakcijama za djecu.

Sportsko rekreacijska ponuda je zaista šarolika tako da ćete u kampu imati na raspolaganju teniske terene, minigolf, stolni tenis, odbojka na pijesku, boćalište, najam bicikla, pedaline, sandoline, motorni čamci, vezovi, najam romobila te cjelokupnu ponudi sportskog centra Valeta koji se nalazi u blizini kampa.

Mobilna  kućica za max 6 osoba: 3 odvojene spavaće sobe, dnevni prostor/blagovaonica , kompletno opremljena kuhinja sa perilicom suđa, wc, klima uključena u cijenu

Prije kupnje kupona gost mora izvršiti potvrdu rezervaciji i provjeru slobodnog termina tel +385 (0)52 351886 ili na mail info@adriatic-kamp.hr te istu potvrditi uz obaveznu naznaku KOD i ID kupona.

Obavezan depozit 450 kn koji se daje kod dolaska i vraća se kod check-outa u slučaju neoštećene i uredne kućice. Doplata za posteljinu plaća je na licu mjesta 120,00 kn za single te 187,50 kn za double i korištenje vlastitih ručnika možete donijeti i svoju posteljinu posteljine (posteljinu je moguće i unajmiti).