Obožavamo balone! Za savršeni ugođaj i dekoraciju na svakoj proslavi - šareni i zabavni baloni različitih modela! Voucher u vrijednosti 100 ili 300 kuna platite u pola cijene manje!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Carstvo balona u Balon Studiu u Samoboru! Vaš studio za dekoriranje balonima svih vrsta prostora kao i svih vrsta događanja. Kod njih ćete naći balone svih vrsta, boja i oblika! Bilo da slavite rođendan, godišnjicu, planirate svadbu, ili imate veliko poslovno događanje, tu su da Vam pomognu u kreiranju nezaboravnih događanja!

Balon Studio nastoji svojim idejama i svojim angažmanom učiniti svako Vaše događanje posebnim bilo da je riječ o balonskim dekoracijama za vjenčanje ili rođendan, balone za rođenje bebe ili krstitke, poslovna događanja i sl. 

Njihovi su baloni 100 % prirodni, tj. biorazgradivi. Baloni se najčešće koriste na posebnih prigodama poput rođendana, vjenčanja, ali i na poslovnim događanjima. Pušu se zrakom ili helijem.

Baloni za rođendane
Za rođendane svakako predlažemo balone s helijem, figure od balona poput klaunova, životinja, cvjetnih aranžmana od balona, balone sa tiskom sretan rođendan, šarene lukove od balona itd.Baloni za vjenčanje
Balon Studio nudi velik izbor balonskih dekoracija za svadbe, kako u salama za svadbe, tako i dekoracije auta, šatora, stanova, kuća, dvorišta itd. Tako u ponudi imaju balonske stupove, lukove, stolne dekoracije, balonske bukete na helij, figure mladenaca, balonske eksplozije tj. balon s podvezicom, viseće dekoracije od balona i još mnogo toga.Balonske dekoracije za poslovne prigode
Poslovne dekoracije od balona obično se koriste na sajmovima, konferencijama, prilikom otvaranja trgovina, na raznim promocijama i sl. U tu svrhu se često koriste i brandirani baloni, odnosno baloni s tiskom. A od dekoracija apsolutni hitovi su balonski stupovi, lukovi, baloni na helij itd.

Balonski stup
Balonski stupovi se mogu koristiti u raznim varijantama - od "ozbiljnih" stupova u svrhu poslovne promocije, do šarenih stupova sa cvjetnim i drugim motivima, stupova u obliku drveća ili čak cvijeća.

Balonski luk

Lukovi od balona prigodni su za ukrašavanje svih vrsta ulaza gdje se želi dodati i naglasiti svečanost događanja. Mogu biti različitih dimenzija, verzija izvedbe, boja te se podjednako koriste i na poslovnim događanjima, svadbama, rođendanima i svečanostima. Zgodna varijanta luka od balona može biti i na helij. Baloni s helijem
Baloni napuhani helijem se koriste za sve prigode od rođendana, vjenčanja, poslovnih događanja. Za svečane prilike, baloni na helij koriste kao stolne dekoracije, zatim u obliku buketa balona ili jednostavno mogu biti pušteni pod plafon da slobodno lete.