NOVO na Crnom Jaju! Ustanova za obrazovanje odraslih Učilište Laura u Zagrebu poziva Vas na program PREKVALIFIKACIJE za VOZAČA motornog vozila po odličnoj cijeni - samo 4999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 30.06.2021. - zadnji datum za prijavu prekvalifikacije, tj. dogovor o početku pohađanja nastave na Učilištu!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Učilištem Laura potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se Učilištu Laura radi potpisivanja Ugovora!

UVJETI ZA UPIS: završena srednja škola bilo kojeg smjera.

Posebni uvjeti: da nema kontraindikacije za vozača motornog vozila - položena C ili D kategorija. U slučaju da imate samo B kategoriju, potrebna je potvrda o obavljenom liječničkom pregledu za navedene kategorije.

Potrebni dokumenti za školovanje:  svjedodžbe svih razreda srednje škole + završna svjedodžba + domovnica + rodni list (ne stariji od 6 mjeseci) + osobna iskaznica + vozačka dozvola!

UČILIŠTE LAURA započelo je s radom 2011. godine i nastalo je kao rezultat dugogodišnjeg rada na osposobljavanju polaznika s područja prometa. Svi programi su verificirani od Ministarstva znanostI klasa: UP/I-602-07/11-03/00019, obrazovanja i športa te se po završetku školovanja za vozače motornih vozila, tehničara cestovnog prometa te instruktora vožnje stečena zanimanja upisuju u radnu knjižicu.

Trenutno Učilište Laura provodi programe obrazovanja s područja prometa i logistike. Cilj nam je u što kraćem i bržem roku osposobiti polaznike za posao koji se školuju. U tome će Vam pomoći mladi tim stručnjaka koji surađuju na tom polju, a Vama će osigurati maksimalne uvijete da postanete profesionalac u poslu za koji se školujete.