Tretman kojeg ne želite preskočiti! Klasično čišćenje lica uz njegu + refleksoterapija u Studiu Melanis u Zagrebu očistit će Vam pore, osloboditi nečistoća te vratiti sjaj licu uz 55% POPUSTA!

Kupon se może iskoristiti do 20.06.2021. na adresi: Ozaljska 93, Zagreb!

ČIŠĆENJE LICA
Svakodnevnom primjenom make up-a, krema i zbog ostalih vanjskih utjecaja začepljujemo pore te koža ne može disati. Nakupljene nečistoće potiču razvoj akni ili pogoršavaju ten i izgled lica. Cilj je otvoriti začepljene pore kako bi one ispraznile miteser i nečistoću.Uloga mehaničkog čišćenja je uklanjanje zatvorenih mitesera koji izgledaju kao sitne kvržice, tzv. zatvoreni miteseri, i upalnih promjena, tj. akni. Nakon čišćenja, nanosi se maska na lice koja svojim djelovanjem postiže dubinsko čišćenje i umirenje kože. Za kraj se masažom lica potiče cirkulacija, te tretman završava kremom za lice prema Vašem tipu kože.

REFLEKSOTERAPIJA
Refleksoterapija ima za cilj prevenciju i rehabilitaciju zdravstvenih disfunkcija, na način da poboljšava i pojačava cirkulaciju energije i krvi te pomaže ozdravljenju mekih tkiva. Tretman se izvodi pokretima prstiju i rukama te imaju specifične pokrete u svrhu da se pokrene i izazove reakcija pojedinih organa ili dijelova tijela. Stopala imaju završetke svih živčanih vlakana u našem tijelu, svaki taj živčani završetak povezan je s jednim organom u našem tijelu. Stimulacijom točaka može se izravno djelovati na taj organ.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!

Moguća nadoplata za ampulu hyalurona 30 kn u salonu!