Dašak lepršavog proljeća je zakucao... Odmor u slikovitom mjestu Vrsi na 3 dana/ 2 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja s uslugom Polupansiona u Hotelu Beni*** za 2 osobe...već od samo 1089 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zatreperite u proljeće, lagani povjetarac osvježavajućeg zraka te istražite očuvane ljepote Zadra! Iskoristivost kupona do 31.05.2021.!

HOTEL BENI

Smješten je na obali mirnog Ninskog zaljeva, u mjestu Vrsi – Mulo, nedaleko od Zadra.

Hotel predstavlja idealno mjesto za odmor i relaksaciju, a očuvani prirodni okoliš, bistrina mora, predivne plaže i bogato kulturno-povijesno nasljeđe u njegovoj blizini predstavljaju dodatni motiv da ga posjetite i da se u njemu ugodno osjećate.

Sobe, recepcija i restoran obnovljeni su, ima ukupno 23 sobe, dvokrevetne, trokrevetne s pomoćnim ležajevima i obiteljske sobe sa 2 spavaće sobe.

Svaka soba ima kupaonicu s WC i tuš kabinom, sušilo za kosu, klima uređaj, telefon, besplatan WI –FI.
Čitav objekt je pod video nadzorom.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na tel +385 99 333 4866 ili e-mail: sales@hotel-beni.hr te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.

Restoran i pivnica
Klimatizirani restoran sa 70 i vanjska terasa sa 100 sjedećih mjesta, te pivnica sa velikim izborom domaćih i inozemnih vrsta piva predstavljaju posebno atraktivne prostore hotela.

Sport, rekreacija i zabava
U neposrednoj blizini Vrsi nalaze se kilometarske pješčane i šljunčane plaže, pogodne za romantičnu šetnju pored mora, prirodne morske uvale i zaljevi za sportove na vodi, a povoljna konfiguracija terena veliki je izazov za ljubitelje adrenalinskog sporta.
Jednom tjedno hotel će organizirati dalmatinsku večeru sa izvornom dalmatinskom glazbom i domaćim autohtonim specijalitetima.

*Svi sadržaji će jasno biti dostupni sukladno mjerama Stožera!

VRSI
Mjesto Vrsi smjestilo se na istoimenom poluotoku, obiluje prekrasnim plažama i uvalama, prikladnim za idealan odmor u tišini, daleko od urbanih i prenapućenih gradskih središta. 

Osim turističkih resursa Vrsi posjeduju bogatu povijesnu i spomeničku građu, a među sakralnim objektima najpoznatiji su: Crkva Sv. Tome, crkva Sv. Jakova, romanička crkva Sv. Lovre, župna crkva sv. Mihovila, te posvećena kapelica u središtu mjesta. Od lokalnih plaža poznate su Duboka Draga, Grmovača, Kukinica, Ljaljkovača, Mulo, Punta Velebit, Ričina, Zečevo, Zukve.