Split je odredište za kraljevski proljetni odmor! Luksuzni predah na 2 dana/ 1 noćenje sa ili bez doručka u Plaza Marchi Old Town 4* uz bocu pjenušca, sve za 2 osobe i već od SAMO 405 kn!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten je u centru staroga grada Splita, 30 metara od mora, na UNESCO-m zaštićenom Mihovilovom trgu! Kupon za ponudu vrijedi do 31.05.21.

Plaza Marchi Old Town

Plaza Marchi Old Town izgrađena je iznad podstrukturnih dvorana Dioklecijanove palače i graniči s ostatcima crkve Sv. Mihovila, najstarije crkve u Splitu koju je vodila obitelj Marchi. Objekt je bio sklonište za djecu, budući da je obitelj Marchi vodila zakladu za siročad i siromašnu djecu. Obitelj je zgradu kasnije darovala gradu Splitu, a sredinom 20. stoljeća na lokaciji se nalazio Hotel Salona. 

Danas, Plaza Marchi vraća svoje prvobitno ime kako bi odala počast obitelji koja je odigrala značajnu ulogu u povijesti Splita i njegovih građana. Plaza Marchi Old Town spomenik je svjetske kulturne baštine, jer sadrži dobro očuvane dijelove zapadnoga zida i podstrukturne dvorane Dioklecijanove palače, koja je spomenik svjetske baštine UNESCO-a.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Plaza Marchi Old Town danas

Plaza Marchi Old Town obnovljen je pod budnim okom konzervatora. Objekt ima 24 luksuzno opremljene sobe s hrastovim namještajem, izloženim kamenim zidovima i freskama načinjenim od drvenih podova. Sobe imaju vlastite kupaonice s dizajnerskom keramikom, tuševima i kozmetičkim priborom te LCD ekrane sa satelitskim programima te bežični internet. Naše su sobe osmišljene kako bi pružile najvišu kvalitetu spavanja i osigurale Vam dobrobit. 

Obavezno provjeriti raspoloživost prije kupnje na mail: marchioldtown@gmail.com ili broj telefona 098 432 083, uz KOD kupona po primitku kupona.

Elegantni interijer, prostrani prozori i obnovljeni kameni zid s povijesnim ostatcima razlikuju se u svakoj sobi. Na samom vrhu zgrade možete uživati u terasi s pogledom na cijeli grad, njegove povijesne dijelove, more i otoke, dok se u prizemlju i ispred zgrade može uživati uz kavu i promatrati živi grad.

Boraveći u Plaza Marchi Old Town ****, smjestit ćete se na lokaciji koja ne zahtijeva automobil, pa ćete moći slobodno hodati povijesnim uličicama, osjećajući sjenu prošlosti antičkoga centra grada u blizini Rive, poznatog splitskog šetališta i izuzetno dobro očuvane palače rimskoga cara Dioklecijana!

Objekt je smješten u centru staroga grada Splita, 30 metara od mora, na UNESCO-vom zaštićenom Mihovilovom trgu. To ga čini idealnim polazištem za šetnju i doživljaj očaravajuće atmosfere centra grada, ili možete samo sjediti i upijati sunčeve zrake u jednom od brojnih kafića na otvorenom.

Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI; popust od 10 % u odabranim restoranima u Splitu; popust od 10 % na masaže i tretmane za uljepšavanje!