Riješite se dugotrajno dlačica na cijelom tijelu laserskim sustavom-SHR! Studio ljepote Manuela u Zagrebu nudi 50 tretmana E light - SHR metodom uz 84% POPUSTA i za samo 799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Probale ste sve: brijače, vosak, pincetu, električne depilatore i razne čupkalice s TV-a, bolne i neučinkovite IPL tretmane...SHR sistem je posljednja generacija laserskih sustava koja daje brže i bolje rezultate, te je posve bezbolna! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2021.!

Kupon se koristi u 5 dolazaka!

SHR metoda najveća je revolucija u dugotrajnom uklanjanju neželjenih dlačica!

Radi na principu postepenog zagrijavanja dermisa LASEROM do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i spriječava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posljedica po okolno tkivo. 

Potvrđeno je da je SHR tretman značajno manje bolan od drugih tretmana laserskog uklanjanja dlačica, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava, a naročito je efikasan kod klijenata tamnije kože.

Posebnosti SHR (Super Hair Removal) metode su:

- tretiranje svih vrsta dlačica (tamnije i svjetlije) i na svim tipovima kože

- potreban je manji broj tretmana

- nema popratnih pojava nakon tretmana

- izrazito brzi tretmani koji do 50% kraće traju zahvaljujući većoj površini nastanka i načinu rada.

VAŽNO! 15 dana prije tretmana dlake se ne smiju: izbjeljivati, čupati pincetom i depilirati voskom da se ne bi oštetio korijen dlake. U tijeku pripreme i za svo vrijeme trajanja tretmana, dlačice se mogu uklanjati samo sa površine kože (nožicama, brijačem ili depilacijskom kremom)!