Napokon super paket mršavljenja i u Puli uz 58% POPUSTA! Garantirano mršavljenje u Studiu Sensa uz 3x tretmana limfnom drenažom i 3x body wrapping uz kratku masažu, za samo 399 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dovedite se u TIP TOP formu! Uz 3 tretmana aparativne presoterapije (limfna drenaža) i 3 tretmana body wrappinga sa p-arom uljem za znojenje i detox organizma uz kratku masažu! Cijeli tretman traje sat vremena (pola sata aparat i pola sata motanje sa jako kratkom masažom). Kupon je iskoristiv do 30.06.2021.

"Kvaliteta, profesionalnost i dostupnost naš su cilj do zadovoljnog korisnika."-moto je Studio Sense!

Aparativna presoterapija djeluje na principu navlaka za ruke i noge koje su ispunjene zrakom i lagano masiraju određeni dio tijela. Navlake se sastoje od zračnih komora koje se napuhuju zrakom pod određenim parametrima drenaže i stvaraju lagani pritisak na određeni dio tijela koji onda potiskuje međustaničnu tekućinu u krvotok. Nakon određenog vremena zrak se ispuhuje te se ciklus ponovno ponavlja. Već nakon samo jednog tretmana osjetiti ćete olakšanje i opuštenost te relaksaciju mišića. Povoljno djeluje na estetski izgled budući da je idealan za smanjenje nakupljanja celulita. 

BODY WRAPPING zapravo je ovijanje tijela u foliju - iznimno učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih naslaga i samog obujma tijela. Istodobno reducira celulit, ublažava strije i na oko je vidno poboljšan izgled kože.

Kako tretman izgleda: ravnomjerno se prvo nanosi krema te potom klijenticu omatamo u foliju. Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke sagorijevanja masnoće te je izvrsni pojačivač u redukciji vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenost.