Neodoljiva wellness oaza u srcu prirode! Terme Lešće pozivaju Vas na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom uz uživanje u termanoj vodi i noćnom kupanju, sve za 2 osobe i djecu do 2 g., samo 829 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 2 godine GRATIS! Jeste li znali da su u Toplicama Lešće bazeni s termalnom ljekovitom vodom bez klora, a da u sobama imate termalnu vodu? ​Kupon vrijedi do 15.06.21.

O TOPLICAMA

Toplice „Lešće“, smještene uz samu rijeku Dobru, u suradnji s prirodom omogućit će da se osjećate što ugodnije i ponuditi Vam raznoliku wellness ponudu, unutarnji i vanjske bazene s izvornom termalnom vodom te ugodnim smještajem u bogato opremljenim sobama. Temperatura vode od 33°C smatra se blago toplom kupkom koja svojim oligomineralnim sastavom izrazito pogoduje radu srca, bubrega, dišnih putova. Plivanjem ili vježbanjem u termalnoj vodi  poboljšava se opće zdravstveno stanje i kondicija te uspostavlja ravnoteža centara u centralnom živčanom sustavu.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 polupansiona, u sobi s termalnom vodom + cjelodnevno uživanje u izvorskoj termalnoj vodi od 33 stupnja + noćno kupanje + upotreba kućnih ogrtača + korištenje bicikla i sprava za magnetoterapiju + wi-fi + parking, sve za 2 odrasle osobe.

LJEKOVITOST TERMALNIH VODA
Uvidom u stare knjige, prva istraživanja o ljekovitosti termalne vode u toplicama Lešće datiraju iz 1841. te 1898. godine. Prema tim istraživanjima u vodi ima magnezija, sulfata, kalcija i karbonata. Voda je oligomineralna, sadrži adekvatnu količinu minerala, što izrazito pogoduje onima najmlađe dobi. Temperatura vode u bazenu od 33° C izrazito pogoduje radu venske i limfne cirkulacije te liječi artrozu (najčešće zahvaća kralježnicu, kukove, koljena i stopala, a očituje se promjenama na hrskavicama zglobova i oštećenjima funkcije zglobova), spondilozu, degenerativne bolesti te ostale bolesti lokomotornoga sustava (upale zglobova, upale tetiva, tetivnih ovojnica i mišića, sportske ozljede i dr.). Vježbama u termalnoj vodi djeluje se mehanički, termički i kemijski. Poboljšava se opće zdravstveno stanje i kondicija, a neutralna temperatura vode od svega 33°C nema negativni učinak kod bolesti vena i srca. Ima pozitivan utjecaj na rad srca i bubrega te olakšava izdisaje.

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina na telefon +385 47 801 409 ili 099 801 0802 prije kupnje kupona. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail toplicelescelesce@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

BEZ KLORA NA PRIRODNIH 33°C
Plivanjem ili vježbanjem u termalnoj vodi  poboljšava se opće zdravstveno stanje i kondicija te uspostavlja ravnoteža centara u središnjem živčanom sustavu, a paralelno s time dolazi do pozitivnih promjena u radu srca, bubrega i disanja. Boravak u termalnim vodama tako je osobito značajan kod stanja nakon velikih napora, kod neurastenije (oblik (psiho)neuroze odnosno duševnoga poremećaja lakšega oblika kod kojega je cjelokupna tjelesna i duševna sposobnost smanjena). depresivnih stanja i rekonvalescencije (oporavka nakon bolesti).