Opustite tijelo i misli... Proljetni bijeg u Tuheljske Toplice na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM u Sobama `Noć i dan` + 2 GRATIS ulaznice za Terme Tuhelj, sve za 2 osobe i od samo 899 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proljetni odmor i zabava u Termama Tuhelj, odaberite tjednu ili vikend opciju! Kupon vrijedi do 30.06.2021.

Ugostiteljstvo "Noć i dan" će Vam pružiti nezaboravan boravak u idili zagorskog kraja, Tuheljskih Toplica i Dubrovčana. Svega pola sata udaljeni od Zagreba, dvadesetak minuta od svih etno-eko-kulturoloških znamenitosti Hrvatskog zagorja te u samom centru najveće ponude kupališta Terma Tuhelj, najbolja smo polazna točka za svačiji ukus.

Nudimo Vam ugodan boravak u 6 prostranih, moderno opremljenih soba.

Sobe su opremljene: bračnim krevetom, ormarom, komodom, trosjedom, foteljom i stolićem, sustavom Inteligentnih soba za jednostavnu i pametnu kontrolu energije, grijanja i hlađenja, telefonom s direktnom linijom, SAT TV, wi-fi, kupaonicom s hidromasažnim tušem, WC-om, sušilom za kosu, sefom, minifrižiderom, higijenskim, kozmetičkim potrošnim dodacima ....

U vidu kvalitetnije i potpunije usluge u sklopu soba za smještaj "Noć i dan" otvorili smo novi restaurant. Spoj smještajno-gastronomske ponude za sve istinske ljubitelje vrhunskog odmora, dobrog zalogaja i fine kapljice.

Ujutro uživajte ​​u svježem pecivu, narescima, soku, čaju ili kavi, popodne u finome ručku a kako dan odmiče i pretvara se u večer, u nezaboravnoj večeri u toplom i intimnom ambijentu. Naša gastronomska vizija temelji se na tradicionalnim i à la carte jelima uz koja ćemo vam sugerirati crna/bijela domaća ili vina ostalih proizvođača. Neka Vaše nepce osjeti potpuni doživljaj istinske gastronomije...

POLUPANSION:

Doručak: svježe pecivo, naresci, domaći maslac, čokoladni namaz, marmelada, sok od naranče, čaj, espresso kava, kakao...

Večera: tri vrste menija u tri slijeda (juha, glavno jelo, desert). Večera se može zamijetiti za ručak po želji gosta.

Prije kupnje OBAVEZNO provjeriti raspoloživost smještaja i termina, a ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na +385 98 901 7046, uz KOD i ID kupona po primitku.

Posjetite najveće termalno kupalište u Hrvatskoj, gdje vam sve dane u godini nudimo osam vanjskih i unutarnjih bazena s termalnom vodom i brojnim vodenim atrakcijama. Uživajte u vodenim atrakcijama unutarnjeg kupališta, plivajte u termalnoj vodi i vježbajte s fizioterapeutima, zabavite se uz odlične animacijske aktivnosti, opustite se na podvodnim masažnim krevetima, vodenim i zračnim masažama te gejzirima, doživite terapiju svjetla i zvuka u terapeutskom bazenu, osjetite čari kupanja u vanjskom djelu Relax bazena, povedite djecu na vodeni dan uz dječju animaciju, Tuhi Aquafun te igre u dječjem bazenu s toboganom te novim vodenim gradom. 

Dodatni ležaj sa polupansionom za dijete starije od 5 godina 199,00 kn/ za noć + uključena ulaznica za bazene!

*Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s HZJZ mjerama!