Wellness&spa uživancija samo za Vas, iskonski predah uz luksuzni Heritage Hotel Mašković Han u Vrani na 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe i večerom u slijedovima, samo 1399 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za Vas smo pripremili posebni paket koji spaja najbolje od vrhunskog smještaja u Heritage hotelu Maškovića Han. Posjetite mističnu Vranu i istražite mjesto gdje je Orijent susreo Mediteran uz poseban ambijent i romantični aranžman Heritage Hotela Mašković Han! Kuponi su iskoristivi do do 31.05.2021.

Heritage Hotel Mašković Han
Izgradnja Mašković Hana započela je 1644.godine po naređenju i sredstvima Jusufa Maškovića, porijeklom iz Vrane, visokog dostojanstvenika na sultanovom dvoru i vrhovnog admirala turske flote.

Han je trebao biti ljetnikovac/rezidencija samog Maškovića kada se iz Carigrada vrati u svoj rodni kraj. Zamišljen je kao raskošna monumentalna i moderna građevina koja bi imala svu potrebnu udobnost, uključujući i tursko kupatilo – hamam.

U izgradnju su uložena značajna novčana sredstva, te je na njemu radilo čak 500 radnika dnevno. 1645. godine Mašković sa 60 000 ratnika osvaja Kretu, a plemenitost koju je ukazao prema zarobljenim mletačkim vojnicima i građanima uzdiže ga među najuzornije ratnike svih vremena, ali izaziva bijes sultana koji ga poziva na dvor gdje Mašković biva smaknut.

U ponudi je uključeno PRIVATNO korištenje wellness i SPA zone u trajanju od 90 minuta (hidromasažna kada, relax zona, finska sauna) te 1 večera u 3 slijeda!

*Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Njegova tragična sudbina ostavlja trag i na Hanu koji nije dovršen u planiranom nego u mnogo skromnijem obliku.

SMJEŠTAJ

14 dvokrevetnih soba (10 soba sa francuskim ležajem i 4 sobe sa razdvojenim krevetima – twin ležajevi) i 2 de luxe apartmana.

Sobe i apartmani raspolažu sa SAT TV, kupatilom (svako kupatilo ima fen, šampone za tuširanje i kosu), sef, mini bar, klima.
Sve dvokrevetne sobe su veličine 21 m2, dok su apartmani 40 m2.

RESTORAN / GASTRO PONUDA

Restoran se nalazi na mjestu nekadašnje džamije i njezin je prepoznatljiv vanjski izgled. Isto tako, unutrašnjost restorana sadrži očuvane elemente džamije (utori u zidovima koji su nekad služili za galeriju, lukovi oko prozora i vrata itd.).
Ideja i filozofija gastro ponude je u svježim, sezonskim namirnicama koje se nabavljaju od lokalnih dobavljača. Zastupljene su mediteranska i orijentalna kuhinja.

Obavezna predrezervacija željenog termina na br.tel. 023/ 333 230 od 09:00 do 18:00 h (svaki dan)! ODMAH nakon primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail: info@maskovicahan.hr ili na broj tel: 023/ 333 230  od 09:00 do 18:00h (svaki dan) uz KOD i ID kupona.