Doživite suncem obasjane šetnje i neodoljive mirise proljeća! Elegantni Divota Apartment Hotel poziva Vas na 2 dana/ 1 noćenje ili 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, od samo 425 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čarolija predsezone, dok uživate u svim mediteranskim čarima... Dopustite da Vas obgrle ljepote Dioklecijanovog grada i udobno se smjetite u luskuznom smještaju - Divota Apartment hotelu! Kupon se može iskoristiti do 31.05.2021.!

Divota Apartment Hotel obuhvaća 6 lokacija u četvrti Veli Varoš u Splitu. Objekt nudi klimatizirane sobe i apartmane.

Do UNESCO-m zaštićene Dioklecijanove palače i Rive ima 5 minuta hoda.
Sve smještajne jedinice sadrže aparat za pripremu kave te besplatnu kavu i čaj. Wi fi je besplatan i dostupan u cijelom objektu. Sve jedinice imaju TV ravnog ekrana te vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa hotelom! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda i rezervacija na tel ili mail: +385 21 782 700, Mob: +385 91 404 1133 ili e-mail: info@divota.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

Lokacija

Plaža Zvončac udaljena je približno 500 metara, a plaža Bačvice 1 km. Gosti aparthotela Divota mogu jednostavno doći do pješačkih i biciklističkih staza na brdu Marjan.

Korisnici kupona imaju popust na tretmane u Divota SPA!

Glavni autobusni i željeznički kolodvor te trajektna luka iz koje polaze linije do obližnjih otoka nalaze se na 800 metara. Objekt je smješten 25 km od Zračne luke Split. Recepcijsko osoblje uz nadoplatu može organizirati uslugu prijevoza.

• SPLIT

Osim šetnje najvećom modnom pistom na Jadranu – splitskom Rivom, zelena oaza Marjan je mjesto gdje možete pronaći miris borova, zrake sunca i doživjeti atmosferu kakvu samo Dalmacija može pružiti. 

Pogled sa vidilice ne bi trebali propustiti kad ste u Splitu, a zajednička fotografija s panoramom u pozadini biti će jedna od najljepših u Vašem foto albumu. Izložbe i predstave, nastup bendova sa živom glazbom na više lokacija, obilježje su grada koji uvijek živi. Zašto je ovaj grad najlipši grad na svitu, saznajte i vi i budite dio splitskog šušura!