Proljetni wellness odmor u Stubakima! Uživajte u 6 dana i 5 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Hotelu Matija Gubec uz opuštanje u bazenima, saunama, masaži... samo 1998 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proljeće u zelenom srcu Hrvatskog zagorja nadomak Zagreba i uživanje u bogatoj gastro ponudi i sadržajima za kupanje, wellness i relax... Djeca do 5 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 30.06.2021.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari. Wellness&spa prostori i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Pobjegnite od gradske vreve, okružite se prirodom i uronite u oazu opuštanja! Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.

U ponudi Vas očekuju 2 masaže u trajanju 30 minutaneograničeno korištenje hotelskih bazenaneograničeno korištenje sauni!

Kupalište Hotela Matija Gubec nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom SVIJET MASAŽE. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.

Ručna masaža kojom se sjedinjenjem protoka energije postiže maksimalno opuštanje organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne skupine postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Masaža hrani, regenerira, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu.