Odlična ideja za provod s ekipom u prirodi u proljetnim danima! Adrenalinska vožnja quadom za 2, 4, 6 ili čak 8 osoba u dolini rijeke Gacke u trajanju 2 sata - već od samo 399 kn uz Quad&Kayak Otočac!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ova staza otkrit će Vam skrivene kutke Gacke doline i ponuditi Vam netaknutu prirodu pomalo zaboravljenih ličkih naselja... Teren je prilagođen svima bez obzira na prethodno iskustvo! Kupon vrijedi do 30.06.2021.

LOKACIJA - staza dolinom rijeke Gacke / DUŽINA STAZE - 38 km / TRAJANJE STAZE - 2 sata

U ponudi imamo rutu od 38 km koja traje oko 2 sata. Teren je prilagođen svima bez obzira na prethodno iskustvo. U cijenu najma je uključen naš vodič. Prije vožnje će vam svakako dati upute i instrukcije o vožnji da budete spremni za start. Naša ponuda se bazira na individualnim vožnjama – maksimalno 4 vozila (8 osoba) istodobno. Prije vožnje potpisujete obrazac da idete na vlastitu odgovornost obzirom da ipak vi sami upravljate vozilom. Dužni ste se pridržavati svih uputa vodiča radi vaše vlastite sigurnosti.

U ponudi imamo Quadove proizvođača CFmoto snage 450 ccm i 520 ccm s kojim i na najtežim terenima imate dojam da ne postoji staza koju ne možete prijeći. Pogon na sva 4 kotača garantira izvrsne performanse i na najzahtjevnijim terenima. Vozila su dvosjedi.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti termina na broj 0981706707, a ODMAH nakon kupnje kupona potrebna potvrda rezervacija termina radi formiranja grupa na e-mail quad.kayak.otocac@gmail.com!