Uživajte u uvalama i morskoj pučini s brodicama! Vrhunski Kamp Tiha Šilo očekuje Vas na 4 dana/ 3 noćenja za 4 ili 6 osoba uz rekreaciju na teniskim terenima + GRATIS parking, od samo 1305 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priroda, sport i savršen odmor za cijelu obitelj! Kamp Tiha u ribarskom mjestu Šilo, biseru sačuvanog prostora i identiteta... Kupon se može iskoristiti isključivo od 21.05.21. do 09.07.21.

KAMP TIHA ŠILO

Započnite dan uz jutarnju kavu na terasi sa iznimnim pogledom na Crikvenicu i Vinodol. U kampu Tiha Šilo ove sezone očekuju Vas novouređene mobilne kućice uz samo more. Kamp Tiha Šilo smješten je na istočnoj strani otoka Krka uz malo mjesto Šilo. 

Ovo slikovito mjesto poznato je po kristalno čistom moru te brojnim uvalicama za nesmetano sunčanje i uživanje u moru kao i raznolikim plažama za svačiji ukus. U neposrednoj blizini smještena je slikovita uvala Soline, poznata po posebno toplom moru i ljekovitom blatu za koje se vjeruje da olakšava bol u kostima, mišićima i zglobovima. Boravak u novouređenim mobilnim kućicama uz samo more oduševiti će vas originalnim interijerima ali ponuditi će Vam sasvim novi pogled na proljetne boje Vinodola i Crikveničkog područja. 

Ponude uključuju: 4 dana, 3 noćenja + 1 x tijekom boravka korištenje tenis terena u trajanju od 1 h (uz prethodnu najavu) + 1 x čišćenje mobilne kućice + 1 set posteljine + besplatan parking, sve za 4 osobe ili 4 + 2 osobe (ovisno o odabranom smještaju).

SMJEŠTAJ

Mediterranean mobilna kućica
Lijepa i jednostavna, idealna za 4 osobe. Veličine 22 m2, uređena u duhu mediterana, obložena dekorativnim  kamenom; predstavlja pravi mali prototip kamene kućice, tipične za podneblje otoka. Sastoji se od 2 spavaće sobe, 1 kupaonice, dnevnog boravka te kuhinjske niše.

Opremljena klima uređajem, televizijom,  natkrivenom terasom, sa sjedećom garniturom i ležaljkama.

Premium Family mobilna kućica
Luksuzna kućica, idealna za obitelj sa 4 + 2 osobe. Veličine 39 m2, sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s dva pomoćna ležaja te kuhinjske niše. 

Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom površine 21 m2, sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica uređena je u modernom stilu za najugodniji mogući boravak.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona na tel.: +385 (0)51 850 129 ili na mail: reservations@hotelmalin.com.

Proljeće na otoku Krku idealno je vrijeme za otkrivanje prirode i za sportske aktivnosti. U kampu se nalazi nekoliko sportskih terena (tenis, košarka, nogomet), a za svaku preporuku je i znamenita planinarska obilaznica „Putevima Dobrinjštine“, koja Vas vodi u obilazak okolice Šila i Dobrinja. Ova planinarska staza vodi vas kroz zanimljive krajolike i nudi izuzetne vidikovce. 

Nakon planinarenja i uživanja na svježem zraku, nikako nemojte zaboraviti probati lokalne specijalitete u restoranu Portić. 

Ugodan ambijent novouređenog restorana i tradicionalna jela spremljena od svježih namirnica recept su za savršen odmor na Krku.