More, sunce...? Otvorite ljetnu sezonu sa stilom u slikovitom ribarskom gradiću - KOMIŽI na otoku Visu! 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Apartmanu Style za 4 osobe i samo 999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Komiža je poznata kao rajski dio Mediterana! Za sve one koji žele doživjeti autohtoni dalmatinski način života, otvorite ljetnu sezonu na VISU! Kupon za ponudu vrijedi od 01.06.21. do 30.06.21.

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu Style + 2x doručak + besplatan Wi-FI + besplatan parking, sve za 4 osobe.

APARTMAN STYLE

Moderan i ugodan apartman. Svježe obnovljen i potpuno opremljen sa svime što bi gosti mogli trebati.
Smješten u Komiži, STYLE Komiža nudi smještaj s besplatnim WiFi, 24-satnom recepcijom i poslugom u sobi. U neposrednoj blizini je teniski teren i besplatno parkiralište. Lokacija je udaljena od Visa 11 km!



Apartman sadrži: 1 spavaću sobu, TV ravnog ekrana sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, perilicom rublja, te 1 kupaonicu s tušem. Serviramo vrlo ukusan doručak. Plaža je u blizini apartmana.


Grad Komiža
Na sunčanoj strani otoka, dobro zaklonjena od hladnih sjevernih vjetrova, u dnu najvećeg zaljeva otoka Visa, zbijena u uskim kaletama i vitkim kućama, stoji Komiža, po svojim ribarima najpoznatije mjesto Jadrana, a možda i Pacifika.


Komiža gleda na jugozapad, prema otvorenom moru, a horizont joj omeđuju dva pučinska otoka - Biševo i Svetac. Zimi, kad kiša ispere nebo, a bura otjera oblake, između Biševa i Sveca, u sutonu se ukaže kao novi otok , Majela, brdo iz Italije.


MODRA ŠPILJA
Modra špilja je biser hrvatskog mora te jedna od najtraktivnijih naših znamenitosti!
Modra špilja se nalazi blizu od luke Komiža, a do nje možete isključivo brodom. U Komiži možete naći transfere do nje po povoljnim cijenama. Na prijedlog baruna Eugena Von Ransonneta 1884 god., probijen je ulaz u špilju za javnost. 


U nju se može ući samo sa malim brodom sa svega nekoliko ljudi. Špilja ima dva otvora, od kojih je jedan koji nema utjecaja na rasvjetu u špilji a drugi, na južnoj strani špilje ispod mora, propušta sunčevu svjetlost. Ljepota koju morate doživjeti i iskusiti.

Posteljina i ručnici te boravišna pristojba su uključeni u cijenu!

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail heartofkomiza@gmail.com ili na mobitel 095 5198 066, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.