POKLON samo za VAS: izbor između HIFU tretmana (jedna mala zona po izboru) i anti-age tretmana radiofrekvencije lica s JADE ROLLER masažom lica i BOTOX kremom! 100 KN EXTRA popusta uz KOD: TAJNAFIT100! Kupon vrijedi do čak 30.09.2021.

DIVA FIT PROGRAM potpune transformacije idealno je rješenje za one koji žele smršaviti do 40 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva.

DIVA FIT PROGRAM obuhvaća kompletan program oblikovanja i učvršćivanja tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita. Program je sastavljen od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmjene tvari, detoksikaciju organizma, učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela.

Tretmani se provode kontinuiranim dolascima kroz više tjedana, dva do tri puta tjedno a u dogovoru i prema savjetima našeg stručnog osoblja.

U ponudu su uključeni i: nutricionistički pregled + individualni plan prehrane + body scan analiza + mjerenje opsega tijela jednom tjedno!

DIVA FIT PROGRAM sadrži tretmane novim revolucionarnim ULTRACONTOURE aparatom koji je KONAČNO RJEŠENJE ZA NEINVAZIVNO OBLIKOVANJE TIJELA S DUGOTRAJNIM REZULTATIMA BEZ POTREBE ZA TRETMANIMA ODRŽAVANJA.

DIVA FIT PAKET uključuje: 8x kriolipoliza s dva aplikatora ● 1x UltraContoure ● 1x maderoterapija tijela ● 3x vakumska vreća  1x ultrazvučna kavitacija ili radiofrekvencija tijela ● 1x limfna drenaža ● 4x infracrvena sauna s ozonom  4x lipo laser  4x termo deka ● 4x body wrapping ● 4x body former ● 11x vibracijska platforma ● 2x body scan analiza.

ULTRACONTOURE 6 u 1 kombinira čak 6 metoda: HIFU, RF, DVIJE SONDE ZA KAVITACIJU, DVIJE BIO MIKRO STRUJE, VACUUM I INFRACRVENO LED SVIJETLO a  rezlultatisu vrlo slični onima dobivenim kirurškom liposukcijom. Kombinacijom različitih metoda djeluje se na lokalizirane masne stanice čime se smanjuje obujam od 4 do čak 10 centimetara u samo tri tretmana. Ovaj nevjerojatan aparat potpuno uklanja višak masnih stanica, reducira celulit te zateže i učvršćuje kožu.


DIVA FIT PROGRAM započinjemo segmentalnom BODY SCAN analizom tijela u kojoj ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516 a njome saznajemo: tjelesnu težinu, index tjelesne mase tj. odnos između težine i visine, postotak masnog tkiva u organizmu, VISCERALNE MASNOĆE - masnoće koje možemo pronaći u trbuhu i ostalim unutarnjim organima (previše viscelarne masnoće podiže razinu masnoće u krvotoku što može uzrokovati visok kolesterol, bolesti srca i tip 2 dijabetes. Zato je vrlo važno viscelarne masnoće dovesti u razinu normale), postotak mišićnog tkiva, te dnevne kalorijske i proteinske potrebe.

Nakon body scan analize napraviti ćemo detoksikaciju tijela uz upotrebu termo deke te body wrapping/ovijanje tijela folijom, kako bi izbacili toksine iz organizma i svoju kožu učinili svježijom, mekom i podatnom.


TERMO DEKA uz BODYWRAPPING/OVIJANJE FOLIJOM je pasivna i izuzetno ugodna terapija kojom osim detoksikacije organizma želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga.

Kako bi na učinkovit način smanjili potkožne masne jastučiće i opseg tijela, prije upotrebe termo deke tijelo se ravnomjerno namaže fluidom od guarane te ovija folijom. Time istodobno djelujemo na  celulit, pojavu strija a izgled kože vidljivo se poboljšava već nakon prvog tretmana.

Najnovijom VAKUMSKOM KRIOLIPOLIZOM započinjemo tretiranje gustog masnog tkiva. Nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga proglašena je glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme i dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. 

Prvenstveno se primjenjuje tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate. Za one koji se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice kriolipoliza je zasigurno pravo rješenje. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnoće: trbuh, bedra, stražnjicu, noge, ruke, leđa te vrlo brzo možete biti u manjem konfekcijskom broju.  Prilikom jednog tretmana odstrani se s tretiranog područja od 20% - 25% masnih stanica! 


Tretmani vakuumske kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti. Masno tkivo se usisava vakuumskim sistemom (5 kPa), a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na 5°C do -10°C . Masne stanice se usred niske temperature počinju kristalizirati te se pokreće proces prirodnog uklanjanja iz organizma koji postepeno smanjuje debljinu masnog sloja. 


Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre. 

Najnovija 2D VAKUMSKA KRIOLIPOLIZA zbog svoja dva aplikatora vrlo je učinkovita jer se u pola sata mogu tretirati čak dva područja. Na primjer, ukoliko želite tretirati bedra i trbuh jedan aplikator se postavlja na bedra a drugi na trbuh čime se skraćuje broj dolazaka i štedi vaše vrijeme. To je ujedno zamjena za čak 4 tretmana prijašnjih generacija kriolipoliza. 


Zatim slijedi tretman ULTRACONTOURE aparatom. Prije tretmana mjerimo područje tretiranja, zatim prvom HIFU i RF sondom zagrijavamo kožu čime potičemo razgradnju dubinskih masnih stanica i stvaranje kolagena. Za vrijeme tretmana osjeća se lagana toplina. Vrijeme tretmana ovisi o regiji koja se tretira, male zone: ruke, listovi, koljena, podbradak tretiramo 30 minuta  ili 30 do 60 minuta veliku zonu: trbuh, noge, stražnjicu, bedra, bokove, leđa ovisno o području koje odaberete.


Velika V10 sonda odlikuje se specifičnim oblikom a objedinjuje čak 4 metode. Najprije dvostrukom kavitacijom razbijamo masne stanice, koje ispuštaju masne kiseline i trigliceride, potom radiofrekvencijom djelujemo na vodene potkožne molekule koje se nalaze u masnom tkivu, a vakuumom i bio mirkostrujom djelujemo na celulit i vezivna vlakna što je nužno da se ukloni celulit na nogama, rukama i stražnjici.

 

MADEROTERAPIJOM pomoću masaže drvenim valjcima oblikujemo cijelu figuru tijela, uništavamo celulit te skidamo masne naslage, podižemo tonus kože i zatežemo kožu. To je potpuno prirodna i neinvazivna metoda kojom se također potiče limfna drenaža, eliminira višak vode i toksina iz organizma, potiče cirkulacija i opuštaju mišići.


ULTRAZVUČNOM KAVITACIJOM sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce, djelujmo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. Idealna je za sva područja na tijelu gdje su veće nakupine masnoća: trbuh, bokovi, bedra, noge, stražnjica, ruke, leđa (gornji i donji dio) a u dogovoru s Vama tretirati ćemo one dijelove koji vam najviše smetaju.


Nakon tretmana ultrazvučne kavitacije svakako ćemo napraviti LIMFNU DRENAŽU kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela).

Uz VAKUM VREĆU pri svakom tretmanu gubi se najmanje 6,5 cm, a naša rekorderka do sada je izgubila čak 30 cm u obujmu u samo jednom tretmanu. Tretmani se rade svaki drugi dan a ono što možemo garantirati je sigurni gubitak centimetara pri svakom tretmanu. Cjelokupni tretman traje 60 minuta, a sam tretman daje objektivan osjećaj hlađenja, tako da ga mogu koristiti i klijenti/ce koji imaju problem proširenih vena i ispucanih kapilara.


LIPO LASER još nazivaju i 'liposukcijom' bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direktno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. 


BODY FORMER/ELEKTROSTIMULACIJA uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom 'pasivna gimnastika' jer su njegove prednosti mnogobrojne: učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda + potiče mišiće na vibriranje i stezanje + idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka + poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma + oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe
Spa sauna s infracrvenim svijetlom i ozonom zasigurno dodatno pospješuje sagorijevanje masnih  stanica te reducira pojavu celulita. Sauna pri temperaturi od 37 stupnjeva u kombinaciji s ozonom njeguje Vašu kožu, te je čini elastičnom i mekom.


Kakve efekte možete očekivati u SPA INFRACRVENOJ SAUNI: otapa višak masnih stanica (tijekom jednog tretmana gubi se 500 - 800 grama masnih naslaga) + ozon koji se stvara u spa sauni omogućuje izlučivanje nagomilane masti + oblikuje tijelo i uklanja celulit + eliminira osjećaj težine i umora + ubrzava rad metabolizma + pospješuje detoksikaciju tijela + poboljšava izgled i kvalitetu kože + poboljšava imunološki sistem.

VIBRACIJSKA PLATFORMA relativno je nov pristup fizi��koj aktivnosti. Bazira se na naprednoj vibracijskoj tehnologiji koju mogu koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Zbog ograničenog kretanja kod tradicionalnih vježbi prosječno samo 30-40% mišične mase može biti iskorišteno, dok se kod vibracijskog treninga angažira izmedu 95% i 97% mišičnih vlakana. To znači da se duboki mišići i mišići stabilizatori koji se inače teško i dugo vježbaju, također stimuliraju.

Samo stajanjem na vibracijskoj platformi angažiraju se svi mišići te su rezultati vidljivi već nakon nekoliko tretmana! SAMO 10 MINUTA VRIBRACIJA = 1 SAT VJEŽBANJA!

GRATIS:

IZBOR 1 - izbor između HIFU tretmana (jedna mala zona po izboru: nazolabijalne bore, bore oko očiju, gornji i donji kapci ili 'jedanaestice'- bore između očiju, podbradak ili vrat)

IZBOR 2 - anti-age tretman radiofrekvencije lica s JADE ROLLER masažom lica i BOTOX kremom, BOTOX maskom za lice i BOTOX dnevnom kremom za rješenje koje djeluje poput kratkotrajnog filera


Radiofrekvencija lica je izuzetna popularna u našem salonu jer njime na efikasan način zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica, vrata i dekoltea te preventivno djelujemo na starenje kože. Radiofrekvencijom se dubinski zagrijava koža čime se obnavlja kolagen, podižu se vjeđe, a izraz lica postaje mlađi. Radiofrekvencija uspješno djeluje na smanjenje pora te svojim djelovanjem ublažava mašćenje lica. Nakon radiofrekvencije lice masiramo najvećom inovacijom u svijetu jade roller kamenom koji zaglađuje i najsitnije bore oko očiju i usana, te stimulira proizvodnju kolagena i elastina. Tretman završavamo s botox dnevnom kremom s argilinom koji djeluje poput kratkotrajnog filera. 


Ukoliko se odlučite za ovaj najnoviji i najdjelotvorniji tretman liftinga lica zasigurno nećete požaliti. HIFU je najnovija neinvazivna metoda ne-kirurškog zatezanja i učvršćivanja kože lica, vrata i dekoltea.

Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka (HIFU) kontrolirano se zagrijava tkivo na dubini od 3 do 4 mm, čime se stvaraju znatne količine kolagena. Tretman se izvodi s pomoću 3 različita aplikatora što prvi puta omogućuje pristup SMAS tkivu, to jest trećem sloju između mišića. U većini slučajeva DOVOLJAN JE SAMO JEDAN TRETMAN u dvije godine,  a rezultati će biti vidljivi odmah nakon tretmana, a krajnji rezultat do 3 mjeseca od tretmana. Rezultati su vrlo slični onima nakon kirurške intervencije ali bez anestezije te vremena oporavka

Tretman uređajem HIFU prvenstveno je namijenjen osobama iznad 30. godina života koje žele izgledati mlađe a na čijem se licu primjećuje gubitak tonusa, proširene pore te plitke ili duboke bore.

Ovaj revolucionarni i jedinstveni uređaj može: ublažiti do potpuno ukloniti bore na čelu + podignuti obrve za 3 - 4 mm (podignuti gornje kapke) + ublažiti do potpuno ukloniti bore oko očiju + ublažiti do potpuno ukloniti podočnjake + suziti proširene pore + učvrstiti i podignuti obraze + ublažiti do potpuno ukloniti nazolabijalne bore i bora između nosa i usnica + zategnuti vrat + zategnuti i ukloniti podbradak + zategnuti dekolte.

Obratite se s povjerenjom Tajni ljepote jer ste zaslužili osjećati se dobro, samo to trebate i poželjeti!