Proljetni odmor u Istri za cijelu obitelj u svibnju ili početkom lipnja! 2, 3 ili 5 noćenja u Premium mobilnim kućicama u Lanterna Premium Camping Resortu za do 5 osoba i već od samo 999 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite mjestašce Tar i čaroban Poreč u premium odmoru za cijelu vašu obitelj! Kupon vrijedi od 15.05.2021. do 11.6.2021.

Počastite svoju obitelj odmorom u očaravajućoj prirodi Lanterna Premium Camping Resorta smještenog duž 3 km morske obale - na pola puta između Novigrada i Poreča. 

Oduševit će vas prostrane parcele, šarolika tematska naselja moderno uređenih camping homeova te luksuzni glamping šatori za obitelji. Koji god smještaj odaberete, uživat ćete u svom miru i privatnosti okruženi hladovinom mirisnih pinija i hrastova.

Tražite li nove, moderne i luksuzno opremljene mobilne kućice za odmor s obitelji, onda su Premium Family mobilne kućice idealan odabir. Smještene u blizini mora, u mirnom dijelu Lanterna Premium Camping Resorta, ove mobilne kućice pružit će vam mir i privatnost dok boravite u jednom od najboljih obiteljskih kampova na Jadranu. 

Ekskluzivne mobilne kućice, svojom vrhunskom opremljenošću garantiraju komforan odmor u prirodi. U njima ćete pronaći 35m2 udobnosti unutar dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, opremljene kuhinje s perilicom posuđa te dnevnog boravka s televizijom i klima uređajem.

 Za tople ljetne večeri kao stvorena je prostrana natkrivena terasa površine 26 m2 sa stolom za objed i ležaljkama. Mnoštvo aktivnosti kampa, jedinstvena lokacija i moderne mobilne kućice kombinacija su za poseban obiteljski odmor u blizini mora!

Prepustite se potpunom užitku odmora u prostranim mobilnim kućicama površine 35 m2 Prestige Family. Smještene u neposrednoj blizini plaže i grill zone , ove su mobilne kućice savršene za obitelji s troje ili više djece. 

Udobnost vlastitog doma pronaći ćete u jednoj spavaćoj sobi s bračnim krevetom i dvjema sobama svaka s dva kreveta za jednu osobu. Bez obzira ljetujete li s obitelji ili prijateljima, oduševit će vas potpuna opremljenost i vrhunski komfor mobilnih kućica Prestige Family. 

U modernoj kuhinji na raspolaganju vam je sve za pripremu najdražih jela – od jutarnje kave do večernje čaše vina. Ove mobilne kućice posebice karakterizira prostrana natkrivena terasa površine 26 m2 opremljena stolom za objed i ležaljkama. Numerirani parking je osiguran izvan zone mobilnih kućica, što je još jedna dodatna pogodnost za obitelji s djecom.

Dok djeca provode najzabavnije trenutke u Aquamar Lanterna obiteljskom vodenom parku ili dječjem Maro Clubu, vi se možete opustiti na pješčanoj plaži, uz osvježavajući koktel u baru ili energizirajuću masažu.