[IDEJA za IZLET!] Zaplovite zavičajem Fausta Vrančića! Ovog proljeća izaberite jednu subotu i Destina Izleti vodi Vas na spektakularan izlet brodom Vodice - Prvić - Vodice za samo 129 kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz prekrasnu i sigurnu plovidbu na otvorenom posjetite otok Prvić i otkrijte uzbudljiv svijet inspiriran bezvremenim likom i djelom našeg najpoznatijeg univerzalnog čovjeka Fausta Vrančića... Polazak iz Vodica svake subote, do 29.05.2021., u 10h, a izlet traje do 13.15h.

DESTINA VODICE - IZLET - ZAPLOVITE FAUSTOVIM ZAVIČAJEM 

Plovimo ušćem rijeke Krke kroz Kanal sv. Ante i Šibenski zaljev koji uz prirodne ljepote pružaju veličanstven pogled na Šibenik i UNESCO spomenike, Katedralu sv. Jakova i Tvrđavu sv. Nikole. 

Nastavljamo plovidbu prema Šibenskom mostu te prikupljamo svježe dagnje iz lokalnog uzgajališta. Pripremljene na buzaru po tradicionalnoj lokalnoj recepturi  poslužuju se na brodu. Nastavljamo plovidbu prema otoku Prviću koji je, zbog svoje autentičnosti, pod zaštitom konzervatora. 

Pristajemo u Prvić Luci i krećemo u posjet Memorijalnom centru poznatog izumitelja Fausta Vrančića uz licenciranog turističkog vodiča. Povratak u Vodice. 


Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti na telefon 091 404 5136, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija na mail info@destina-vodice.hr!

Hrvatski "uomo universale" bio je  polihistor, diplomat, jezikoslovac, izumitelj, inženjer, svećenik i biskup, a njegova najpoznatija zasluga je konstrukcija padobrana. Poželite li upoznati arhipelag ovog teritorija, s naglaskom na opušten, kraći razgled i boravak na Prviću, Destinin je izlet pravi izbor za vas. 

Ovaj  je izlet osobito omiljen među turističkim grupama, školskim i edukacijskim turama, ali i kao dio teambuilding aktivnosti.