[NOVO] Bezbrižan obiteljski odmor u Poreču! 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom + piće uz večere za 2 osobe I 2 djece do 12 god. u elegantnom Garden Suites Parku, samo 1130 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poreč je sačuvao draž malog primorskog gradića te nudi mir od stresne svakodnevnice… Kupon vrijedi do 29.05.21.

GARDEN SUITES PARK

Garden suites Park Plava Laguna su obiteljski apartmani i suitevi kategorije 4 zvjezdice smješteni u Park Resortu Plava Laguna u Poreču.

Obožavate hotelske usluge, ali žudite za više privatnosti? Zvuči kao da su Garden Suites Park idealni za vas, s prostranom terasom kao stvorenom za opuštanje, a kad želite uživati u hotelskom doručku bez da napuštate sobu ili suite, tek vas telefonski poziv dijeli od room service -a.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 polupansiona, u Garden Suite + uključeno piće uz večeru + besplatan parking, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Klimatizirani apartmani otvaraju se prema parku, a u blizini se nalazi šljunčana plaža i čak 5 bazena sa sunčalištem, toboganima i vodenim atrakcijama za djecu. Birajte sport ili zabavu po svojoj mjeri unutar Park Resorta ili se prošećite 15 minuta do Poreča gdje vas čeka ludi noćni život i gostoljubive konobe.

SMJEŠTAJ

GARDEN SUITE
Suite površine cca 32m2 + balkon 15m2. Opremljen je s jednim veliki bračni krevet (200x200 cm) i kaučom za razvlačenje za dvoje djece (180x200cm ili 2x80x200cm). U potpunosti klimatiziran, WC sa sušilom za kosom, sef, SAT TV, telefonska linija.

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina na telefon +385 52 700 700 prije kupnje kupona. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.