Morski krajolik za briljantan obiteljski odmor na 3 dana/ 2 noćenja s PUNIM PANSIONOM u Marea Valamar Collection Suites 5* u Poreču uz uživanciju u bazenima, fitnessu, za do 4 osobe....

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 14 godina ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina, ovisno o odabiru opcije smještaja! Luksuzan obiteljski odmor na plaži uz jedinstvene okuse Mediterana s pogledom na pučinu! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin do 21.05.21.

Valamar vam s veseljem predstavlja još jednu ekskluzivu u svojoj ponudi: jedinstveni Marea Valamar Collection Suites 5*.

Smješten uz prekrasnu uvalu, samo 10 minuta hoda od starog grada Poreča, novi Marea Valamar Collection Suites 5* nudi luksuzan obiteljski odmor. Suiteovi su smješteni svega nekoliko koraka od pješčane plaže i pružaju zadivljujući pogled na more. Vrhunski sadržaji i usluge, uključujući atraktivne bazene, kreirani su po mjeri svakog člana obitelji, od beba, djece i tinejdžera do roditelja.


Zahvaljujući sadržajima za obitelji i V Level uslugama i sadržajima, Valamar vam jamči nezaboravan obiteljski odmor na Jadranu.

SMJEŠTAJ

• Junior suite, balkon

Pruža pogled na park te sadržava: bračni krevet + 1 dnevni krevet (180x90), terasu (balkon) sa sjedećom garniturom, max. 3 osobe, kupaonica s tušem i kadom.

• Superior obiteljski suite, pogled na more

Balkon s pogledom na more, soba s bračnim krevetom + odvojeni prostor za djecu s 2 dnevna kreveta (odvojena kliznim vratima), terasa (balkon) sa sjedećom garniturom, max. zauzeće 4 osoba, kupaonica s tušem i kadom, odvojeni WC.

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja (uz izbor smještaja) + puni pansion - bogati buffet doručak, ručak i večera (pića za vrijeme obroka) + korištenje vanjskih bazena + plaža i ležaljke + kids playroom + stay fit program + korištenje bicikala (ovisno o raspoloživosti) + animacija + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 14 godina (opcija 1) ili 2 djece do 14 godina (opcija 2). Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Restoran

Od uzbudljivih bife jela na terasi Luna Beach Restauranta preko ukusnog zalogajčića i koktela u The Beat Beach Clubu do prilika za uživanje u različitim ambijentima i kuhinjama za vrijeme večere – sve je spremno za vaš vrhunski gourmet užitak!

Sadržaji

Otkrijte uzbudljiv svijet sporta i zabave u fantastičnim ambijentima kraj mora. Iskoristite izbor od pet Stay fit aktivnosti dnevno. Igrajte tenis, biciklirajte ili sudjelujte u timskim sportovima. Nakon dana ispunjenog aktivnostima prepustite se bogatom zabavnom večernjem programu. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Stay Fit – program rekreacije, fitnessa i tjelovježbe za sve uzraste

Za korištenje određenih sadržaja potrebno je unaprijed rezervirati termin. Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

Valamar Collection Hotels/Resorts nude savršenu kulisu za bezbrižni odmor. Osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. Boravak na suncu i u moru je najbolji način da „napunite baterije”!

VIŠE PROSTORA ZA VAS - prilagodili smo kapacitete bazena, Spa i Fitness centara, Maro Clubova i ostalih sadržaja.

RESTORAN PO VAŠOJ MJERI - u hotelskom restoranu prilagodili smo kapacitete i osigurali smo vam više komfora za opušteno uživanje.

VAŠE MJESTO NA PLAŽI ILI BAZENU - za svaku smo obitelj tijekom cijelog boravka na plaži ili bazenu osigurali vlastiti set ležaljki sa suncobranom.

V HEALTH & SAFETY program vam garantira visoke zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde, unaprijeđene protokole čišćenja i V Health & Safety Managera na raspolaganju gostima 24/7.