NOVO! Priuštite licu dašak glamura, razmazite se i zablistajte uz čišćenje lica UZV špatulom sa ili bez mikrodermoabrazije + maska i krema u Beauty Centru Renew u Zagrebu, od samo 175 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 400 kn
Ušteda 55%
Cijena 175 kn
Uštedi još 9 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 9 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Idealan tretman za rješenje prvih znakova starenja i opuštene kože koji stvara novi kolagen, bez oštećenja tkiva za predivno lice! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2021.

Izaberite opciju : 

• Opcija 1) Čišćenje lica: skidanje šminke, piling, vapozon, mehaničko istiskivanje, visoka frekvencija, maska, krema) + čišćenje lica ultrazvučnom špatulom.

• Opcija 2) Čišćenje lica: skidanje šminke,piling,vapozon,mehaničko istiskivanje,visoka frekvencija maska,krema + čišćenje lica ultrazvučnom špatulom + mikrodermoabrazija.

Ultrazvučna špatula 

Riječ je o tretmanu bez primjene pare i istiskivanja prištića, a kombinira se pet različitih tehnika eksfolijacije – ultrazvučna, mehanička, kiselinska, enzimska i biološka. Efekt je odmah vidljiv, a učinci višestruki – čista, glatka i osvježena koža, ujednačeniji ten, posvijetljena hiperpigmentacija, smanjeni ožiljci i bore.

Mikrodermoabrazija odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože, te se istodobno stimuliraju fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama!

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 095 779 9277, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.