[SVIBANJ-LIPANJ] Savršena prilika za odmaranje i uživanje s obitelji i prijateljima u Park Umag Camping Premium Resortu uz 2, 3 ili 5 noćenja u luksuznim mobilnim kućicama za do 5 osoba već od 999 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupite svoje najdraže i priuštite si odmor za pamćenje u spoju luksuza, prirode, morske zabave i pregršt sadržaja popularnog Parka Umag! Kupon vrijedi od 08.05. do 11.06.2021.

Park Umag površinom je najveći kamp u Istri, kategoriziran s četiri zvjezdice. Smješten je na zapadnoj obali Istre, 8 km od centra Umaga, jedne od najpoznatijih turističkih destinacija Istre, na samo 10 km od hrvatsko-slovenske granice. U proteklih je nekoliko godina osvojio niz nagrada za kvalitetu.

Njegovo ga prostrano i idilično prirodno okruženje s uređenim šljunčano-stjenovitim plažama i širokim rasponom sadržaja i usluga čini idealnim mjestom za obiteljski odmor. Neke od glavnih značajki ovoga kampa su raskošni bazeni s vodopadima, utvrdama te piratskim brodom, zatim botanički ekopark s autohtonim raslinjem te impresivni krajobrazi uređeni prema ekološkim smjernicama.

Uživajte svoj mir i privatnost u mobilnim kućicama Premium Relax na pomno odabranoj lokaciji u mediteranskoj šumici nedaleko mora. Vodeno osvježenje i zabavni svijet vodenih atrakcija čeka vas na samo nekoliko koraka od vaše mobilne kućice. 

Udobnost vlastitog doma, natkrivena prostrana terasa s koje se pruža panorama koje se nikad nećete zasititi osnovna su obilježja mobilnih kućica. Unutar svojih zidova skrivaju 35 kvadrata čistog komfora i uživanja – dvije spavaće sobe, dnevni boravak, 2 kupaonice i potpuno opremljenu kuhinju. Provedite tople večeri na veličanstvenoj terasi, opustite se na ležaljkama i uživajte u ljetnom roštilju s obitelji. Blizina mora, mir i priroda koji vas okružuju samo su neki od razloga zašto ćete željeti ostati koji dan duže!

Park Umag također nudi brojne barove, restorane i objekte brze prehrane, kao i velik izbor sportskih sadržaja, od tenisa i odbojke na pijesku pa sve do ronjenja. Tu je i bogat dnevni i večernji animacijski program koji se dijelom odvija na plesnoj terasi na kojoj su organizirani i posebni zabavni klubovi za mlađe posjetitelje.