Proljetni predah u slikovitom Poreču na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM apartmanu u Valamar Diamant Residence uz uživanciju u bazenu i fitnessu, sve za 2 osobe i dijete do 14 g., samo 1114 kn!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U srcu predivne borove šume nađite svoj kutak mira i istražite mediteranski dragulj Poreč! Uživajte u bogatoj ponudi i sadržajima za 2 osobe uz smještaj u APARTMANU Diamant Residence-a! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin do 02.06.2021.!

Obiteljski apartmani u mediteranskim kućama Valamar Diamant Residencea smješteni su u borovoj šumi blizu uređenih plaža i udaljeni samo deset minuta šetnje od središta Poreča.

Idealan su odabir za aktivan obiteljski odmor, jer vam, osim privatnosti i neobaveznosti koje jamči odmor u apartmanima, nude lepezu usluga i sadržaja obližnjeg Valamar Diamant Hotela poput wellness centra, fitnessa, unutarnjeg i vanjskog bazena te vrhunskog show-cooking buffet restorana. Na raspolaganju su i animacija za djecu i odrasle, kao i rekreacijski programi.

Apartman s 1 spavaćom sobom - Valamar Diamant Residence

Sadržaj: balkon ili terasa / pogled na park, 1 spavaća soba sa francuskim krevetom, dnevni boravak sa sofom, Max. 4 osobe, kupaonica s tušem, klimatizacija, kuhinja opremljena priborom za kuhanje i jelo.

WELLNESS CENTAR I CENTAR LJEPOTE

Pronađite cjeloviti wellness & beauty program na jednom mjestu. Wellness Valamar Diamant na 2400 m2 vam nudi prostrani bazen s vodenim efektima, raznovrsne saune, whirlpool, SPA zonu, bazen za djecu i fitness centar. Sve to uz vrhunske tretmane ljepote te fizikalnu medicinu i terapiju. Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

• Za korištenje wellness prostora potrebno se unaprijed najaviti i rezervirati termin.

BOGATI BIFE S OPCIJOM DIJETALNIH MENIJA

Naši gosti su posebno oduševljeni ponudom hotelskog show-cooking restorana koja uključuje kvalitetan izbor specijaliteta istarske, hrvatske i internacionalne kuhinje, vegetarijanska jela te poseban meni za dijabetičare. Na upit pripremamo posebnu ponudu za sportaše i za goste osjetljive na gluten.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u apartmanu s jednom spavaćom sobom + bogati buffet doručak i večera + korištenje unutarnjeg bazena i fitness centra u hotelu Diamant + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 14 godina.

U 2021. godini osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. Boravak na suncu je najbolji način da "napunite baterije" ove zime!

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.