Vikend proljetni ručak na čistom zraku nadomak Zagrebu u Eko Gradunje priprema slasne delicije domaće recepture za prste polizati, birate između čak 8 BOGATIH menija i za samo 69 kn/ osobi!!!

43 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priroda koja inspirira i puni energiju... Kupon je moguće iskoristiti svaku subotu i nedjelju za ručak od 12 do 17 h. Kupon je iskoristiv do 27.06.21.!

Sigurnost i vrhunska gastronomija skladno djeluju za Vaše zadovoljstvo! Eko Gradunje imaju čak 4 OTVORENE TERASE koje mogu primiti 40 osoba poštivajući sve preporuke o socijalnom distanciranju! Pomno se držeći pravila i brinući o Vama, kako za gastro užitak tako i o zdravstvenim propisima, opustite se i uživajte svim čulima!

Na sjeveroistoku od Zagreba prostire se neodoljiva privlačnost Prigorja, slikoviti vinorodni kraj Svetog Ivana Zeline. Mnogo crkava i kapelica, svjedoka povijesne i kulturne baštine, razasuto je zelinskim krajem. I sama jezgra grada Sveti Ivan Zelina, starog kulturnog i gospodarskog središta Hrvatskog prigorja, smještena je oko srednjovjekovne crkve Sv. Ivana Krstitelja.

Posebni članovi eko Gradunja - poni, magarci, vijetnamska svinja i umiljati peseki! Psi su dobrodošli, ali samo uz najavu!

A samo 6 km od centra Zeline, u Kominu, ogleda se bogata povijesna linija kraja, od arheoloških iskopina antičkog rimskog naselja Pyrri pa do znamenite barokne crkve Sv. Tri kralja. Zelinski vinogradi i vinari, mnogobrojni podrumi sa znamenitim vinima, povezani vinskom cestom od Donje Zeline prema Nespešu i Gornjem Psarjevu, te grad Sveti Ivan Zelina, neizostavi su gospodarski potencijali ovog kraja. Iako imanjem dominira tzv. lugareva kuća u kojoj žive domaćini, eko imanje čine još dva objekta - Klet-Pilnica i studio apartman Hiža Dragec.

Pri telefonskoj rezervaciji potrebno je izabrati meni! Rezervacija potrebna minimalno 3 dana ranije na telefon 091/5964 678 ili 092 1375 790, uz KOD kupona.