Za kraljevsku figuru tijela! Oblikujte svoje tijelo paketom fantastičnih i inovativnih tretmana u centru BeFit u Splitu - KING SHAPE TRETMANI tijela u 3 ili 6 dolazaka!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

King Shape uređaj kombinacijom više tehnologija dovodi do kompletnog rezultata! Kupon vrijedi do 15.06.2021.

KING SHAPE TRETMANI

Savršeno tijelo predstavlja lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, a njegovo ogledalo je čvrsta i glatka koža. Da bi se postigla ta sinergija, potrebno je djelovati na smanjenje obujma masnih stanica, mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te učvrstiti vezivno tkivo.

King Shape uređaj kombinacijom više tehnologija dovodi do kompletnog rezultata. Dualna kavitacija sa diodnim laserom putem istodobne dvojne frekvencije kavitacije(28 kHz i 40kHz) i lipolitičkog djelovanja diodnog lasera vrlo učinkovito smanjuje obujam, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Fenomen kavitacije je već desetljećima iskorišten u medicini, a u novije vrijeme svoju primjenu našao je i u kozmetici. Masno tkivo zbog svoje niske koherentnosti reagira eksplozijom masne stanice pri primjeni ultrazvučnih valova niskih frekvencija. Rezultat toga je redukcija masnih naslaga na tretiranom području (2-6 cm u samo jednom tretmanu). Raspon rezultata ovisi o metaboličkoj sposobnosti jetre i dinamici limfnog sistema preko kojih se fragmenti masnih stanica metaboliziraju (jetra) i izlučuju iz organizma (limfni sistem) te o stilu života i prehrambenim navikama klijenta.

Našlo se idealno riješenje za poticanje tih procesa putem king shapinga koji kombinira mehaničke rolere i vakuumski usis u sinergiji sa radiofrekvencijom i infracrvenim laserom. Zbog svog snažnog anticelulitnog učinka i osnažujući vlakna vezivnog tkiva, ove tehnologije su upotpunile proces ultrazvučne kavitacije u svrhu ljepše i zategnutije kože te lijepo oblikovanog tijela bez celulita.