[NOVO!] Fantastičan paket za cijelu obitelj ili društvo - 7-DNEVNA FITNESS RADIONICA na 30 metara od mora uz 8 dana/7 noćenja za 4 osobe u Apartmanima Park u Sv. Filipu i Jakovu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spojite opuštanje i aktivni odmor u poznatom dalmatinskom mjestu Sv. Filip i Jakov u trajanju od čak 8 dana! Kupon vrijedi od 13.06. do 20.06.2021.

Očekuje Vas 7 dana treninga 2x dnevno na otvorenom u hladu s trenerom Tianom Jagarićem - Coach4You trenerom i voditeljem jedne od najuspješnijih teretana u regiji

te 

3 dana nutricionističke edukacije sa 1 dan praktičnog dijela s mag.nutr. Ivanom Maršan Jukićem iz Alimentarius savjetovališta!

Očekuje Vas i poklon paket iznenađenja!

Sv. Filip i Jakov biser je Srednje Dalmacije, atraktivno turističko mjesto 25 km udaljeno od Zadra, smješteno između četiri nacionalna parka: Plitvička jezera, Paklenica, Kornati, Krka i parka prirode Vransko jezero. Mjesto je udaljeno tri sata vožnje od Zagreba i dobro je povezano autobusnim linijama. Zračna luka Zemunik udaljena je 20 km.

Apartmani Park smješteni su u borovoj šumi uz more, u samom srcu Sv. Filip i Jakova. U centru parka nalazi se sjenica s roštiljima i ping-pong stol. 

Bezbrižan godišnji odmor omogućit će Vam neposredna blizina plaže, odlično opskrbljene trgovine, pošta, banka, liječnička ordinacija i apoteka te izvanredna gastronomska ponuda. 

Slobodno vrijeme možete upotpuniti sadržajima kao što su škola jedrenja i rent-a-boat.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina s Apartmanima Park, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije termina na apartmani.park@gmail.com ili +385 95 3605 699!