Lijepe i njegovane za svaku priliku i u svakom trenutku! Bal Dizajn u Splitu nudi Vam razne pakete kozmetičkih tretmana - threading obrva, depilacija voskom / šećernom pastom, masaže... već od 50 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite priliku za njegu ili opuštanje od glave do pete! Kupon vrijedi do 30.05.2021.

Izaberite:

●  threading obrva i nadusnica

ili jednu od ponuda depilacija

● depilacija voskom: cijele noge + ruke+ brazilska depilacija

● depilacija šećernom pastom: cijele noge + ruke + brazilska depilacija

ili pak jednu od ponuda masaža

5 relax masaža u trajanju od 30 min svaka

● 5 sportskih masaža u trajanju od 30 min svaka

● 5 anticelulitnih masažu u trajanju od 30 min svaka

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina sa salonom, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije termina na info@bal.hr ili +385 92 398 3612!

THREADING obrva je oblikovanje obrva svilenim koncem, drevna egzotična metoda za uklanjanje dlačica na licu koji je nastao u dijelovima Indije, Srednjeg i Dalekog istoka, a trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana! Threadingom se dobiva puno precizniji oblik nego čupkanjem pincetom ili voskom jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva vrlo precizan tzv. ''arch" efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i daje efekt liftinga.

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM potpuno je prirodna i pogodna za sve tipove kože pa čak i za one najosjetljivije! Vaša koža će biti neodoljivo glatka! Depilacija šećernom pastom brzo je stekla popularnost u kozmetičkim salonima diljem svijeta. Nije ni čudo jer sadrži samo prirodne sastojke, ne oštećuje kožu, bakterije u ovakvoj pasti nemaju mogućnost preživljavanja (kao u vosku) te nije potrebno čekati da dlačice narastu!

SPORTSKA MASAŽA ima jedan primarni cilj – ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora. To čini koristeći smanjenje mišićnog tonusa, koji se prirodno povećava unutar treninga, te poboljšanje cirkulacije, naročito one kapilarne. Za razliku od uobičajenog mišljenja, ova tehnika ne mora nužno biti izrazito jakog intenziteta, nego se fokus stavlja na individualne potrebe na kojem se primjenjuje masaža. Sportska masaža nakon aktivnosti pridonosi uklanjanju štetnih tvari iz organizma, te svojim učinkom relaksacije mišića i smanjenjem količine mliječne kiseline u tijelu, doprinosi bržem oporavku nakon sportski aktivnosti. 

ANTICELULITNA MASAŽA poseban je način masaže dizajniran posebno za ciljanje celulita i pomoć u smanjenju i uklanjanju celulita na potrebnim mjestima. Anticelulitna masaža djeluje razgrađujući masnoće u podrucju zahvaćenim celulitom. Masažni terapeut koristi posebne tehnike valjanja kako bi razgradio masnoću.