Ljetna sezona za pamćenje po fantastičnim cijenama! Uz izbor smještaja uživajte u 8 dana i 7 noćenja s obitelji ili prijateljima u apartmanskom naselju Medena u Segetu Donjem - već od samo 3390 kn!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljetovanje koje se ne propušta! U krugu obitelji ili prijatelja provedite zasluženi ljetni odmor u šarmantnim i kompletno opremljenim Apartmanima Medena... Kupon se može iskoristiti u periodu od 03.07. do 21.08.2021.

APARTMANI MEDENA su udaljeni 2 km od starog ribarskog sela Seget Donji (povezani šetnicom - lungomare), 4 km od Trogira -grada muzeja, riznice kulturno-povijesnih spomenika, zaštićen pod UNESCO-om.

Apartmani Medena raspolažu sa 244 apartmana - 218 apartmana službene kategorije 3* i 26 apartmana službene kategorije 4*. Smješteni su u okruženju borove šume i tipične mediteranske vegetacije (kadulje,lavande, ružmarina) prikladne za odmor i liječenje, osobito dišnih organa. Apartmani su udaljeni od plaže 50 - 200 m.

Tip A (2+1) standard (40 m²) - jedna spavaća soba s 2 kreveta, pomoćni ležaj u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, kupaonica i WC, u prizemlju sa terasom.

Tip A (2+1) standard plus (40 m²) - jedna spavaća soba s bračnim krevetom, u dnevnom boravku kauč na razvlačenje (pogodan za dvoje djece do 12 g.), kuhinja, telefon, kupaonica i WC, u prizemlju s terasom.

TIP A (2+1) superior (46 m²) - jedna spavaća soba sa 2 kreveta, u dnevnom boravku kauč na razvlačenje (pogodan za dvoje djece do 12 g.), kuhinja, telefon, kupaonica s WC-om, WC, lođa, u prizemlju, klima u svakoj sobi.

Tip B (4+1) standard (46 m²) - dvije spavaće sobe (po 2 kreveta u svakoj sobi), pomoćni ležaj u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, kupaonica i WC, na prvom katu s balkonom.

Tip B (4+1) standard plus (46 m²) - dvije spavaće sobe (u jednoj sobi je bračni krevet, a u drugoj 2 kreveta), u dnevnom boravku kauč na razvlačenje (pogodan za dvoje djece do 12 g.), kuhinja, telefon, kupaonica i WC, na prvom katu s balkonom.

TIP B (2+2) superior (46 m²) - dvije spavaće sobe (po 2 kreveta u svakoj sobi), u dnevnom boravku kauč na razvlačenje (pogodan za dvoje djece do 12 .g.), kuhinja, telefon, kupaonica s WC-om, WC, na prvom katu s balkonom, klima u svakoj sobi.

Standard plus i superior apartmani dodatno su opremljeni mikrovalnom pećnicom i fenom za kosu u kupaonici.

 

Svi apartmani imaju SAT TV, Wi-Fi i klimu, opremljeni su priborom za jelo i kuhanje prema broju osoba, imaju aparat za kavu i kuhalo za vodu!

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA RASPOLOŽIVOSTI s Apartmanima isključivo na mail info@apartmani-medena.hr. ODMAH NAKON KUPNJE i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona na broj 021 880 017 ili mail sales@apartmani-medena.hr!

Od sadržaja ćete pronaći restoran s terasom, igralište za djecu, dalmatinska konoba, pizzeria, restoran na plaži, suvenirnica, objekti na plaži su u najmu, sef na recepciji, mjenjačnica, supermarket, praonica, animacija (isključivo u periodu 01.07. -31.08.), rent-a-car i parking.

Nude i pregršt sadržaja za svakog sportaša i rekreativca: polivalentno igralište (za badminton, rukomet, košarku, mali nogomet, tenis), igralište za sportove na pijesku (rukomet, odbojka, badminton), vodeni sportovi (windsurfing, pedaline, motorni brodovi, windsurfing škola), bicikli.