TOP PONUDA! Gastro senzacija na "piratski" način u Puli - Istarsko hladno predjelo + teletina pod pekom + palačinke - sve za 2 osobe u Aruba Pirates restoranu, a za samo 199 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaljubite se na prvi pogled, u sasvim nešto novo i jedinstveno u Puli! Aruba Pirates poziva Vas na klopu za prste polizati, u ugodnom i specifičnom ambijentu! Kupon vrijedi za 2 osobe i može se iskoristiti do 19.06.2021.

Pravu atmosferu pruža naš spektakularni vanjski prostor. Uživajte na terasi koja je je velika i smještena u zelenilu uz veliki kružni tok na ulazu u Pulu,ispod krošnji stoljetnih Lipa i velikih Palmi, a u sklopu terase nalazi se i dječji Pirates park, da roditelji mogu na miru uživati u svom ručku dok se djeca bezbrižno i sigurno igraju u njihovoj blizini.

Naša mediteranska kuhinja nudi vam mnoštvo ukusnih, svježe pripremljenih jela.

Ponuda vrijedi za 2 osobe i uključuje :

● ISTARSKO HLADNO PREDJELO - DOMAĆI PRŠUT sa svježom rikolom i cherry rajčicom + OVČJI SIR sa maslinovim uljem

● GLAVNO JELO - TELETINA POD PEKOM sa pekarskim krumpirom (porc 400g) + VRTNA MIJEŠANA SEZONSKA SALATA

● DESERT - PIRATES PALAČINKE (banana, kokos, bijeli rum, sladoled od vanilije, čokolada, šlag)

Razmazite se našim ukusnim jelima i raznovrsnim izborom uvijek svježih pića. Naše vrhunske delikatese i naša ukusna brza hrana posebno jesu lako prepoznate po svježini i posebnom okusu. 

Imamo besplatni WiFi za jednostavno surfanje na internetu. Dječji je kutak tu za vašu djecu dok Vi možete uživati. Kutak za pušače nudi sigurno sklonište za sve pušače.

Restoran je i pet friendly!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na broj 091 497 6328 uz KOD i ID kupona po primitku.