NOVO! Zakoračite u ljeto uz ljepote mediteranske tradicije na 4 dana/ 3 noćenja s POLUPANSIONOM u udobnim apartmanima Sunce u Betini + parking, sve za 2 osobe i dijete do 6 g., od samo 1249 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nakon kratke šetnje od crkve sv. Franje od mora, u najširoj betinskoj kamenoj uličici dočekat će vas kamena vrata i miris mora, Mediterana, nostalgije ... doživljaja Jadrana kakav je nekada bio! Kuponi su iskoristivi u periodu do 01.07.2021.

APARTMANI SUNCE

Kuća se nalazi u kamenom povijesnom središtu Betine ispod crkve sv. Franje.
Kuća ima 5 vrsta apartmana: apartman MANTOVA na katu s terasom s pogledom na more, apartmani VOLT i Walter s 2 spavaće sobe, apartman VICI s krovnom terasom i studio apartmani VINCI. 

SMJEŠTAJ

Svi apartmani su uređeni u tradicionalnom mediteranskom stilu, s kamenim zidovima, drveni parket i prozori sa roletama dalmatinski.
Vrhunski opremljeni apartmani zadovoljit će sve Vaše potrebe. Udobnost koju ćete obožavati.

• Sadržaj: spavaća soba, kupaona, posteljina i ručnici, dnevna soba, aparat za kavu, SAT/ TV, klima uređaj, hladnjak.

Ponuda uključuje: 4 dana/ 3 noćenja s Polupansionom u apartmanima Sunce za 2 osobe i jedno dijete do 6 godina GRATIS! Prehrana (doručak i večera) je u Konobi Kanata.

Konoba Kanata Betina

Želite jednostavno jelo bez puno čekanja, udobnost i dobar ugođaj? Onda ste kod nas na pravome mjestu.Uživajte u brzoj, nekompliciranoj kuhinji u ugodnom ambijentu. Naša mediteranska kuhinja nudi vam veliki izbor slasnih, svježe pripremljenih obroka. 

Naša prvorazredna kuhinja razmazit će vas raznovrsnom ponudom ukusnih jela i pića. Kod nas vas očekuju odlična gurmanska hrana, ukusni lokalni proizvodi i raznovrsni regionalni proizvodi. Naši božanstveni deserti razmazit će vas između obroka. 

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: mladen.podhraski1@gmail.com ili na br.tel.: 098 197 4164 te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.

OKOLICA

Udaljenost od mora je 60 metara. Uz obalu se nalaze male kamene i betonske plaže. Najbliža je na 60 metara, a malo više na 250 metara, gradska plaža je na 600 metara. Uz svu obalu otoka Murtera izvan naselja nalaze se idilične stjenovite i pješčane plaže i plaže pod borovima. 

Centar s poštom, tržnicom, autobusnim kolodvorom, trgovinama, restoranima i kafićima udaljen je 150-200 metara. I najbliži elitni restoran morskih delicija na 80 metara.