[VOZAČKI za 1899 KN!] SENZACIONALAN POPUST i JOŠ NIŽA CIJENA za A KATEGORIJU U SPLITU - za SAMO 1899 kuna + POKLON liječnički pregled uz Autoškolu Classic-R!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije! 15 sati obuke + poklon BESPLATNI LIJEČNIČKI PREGLED!!! Kupon se može iskoristiti do 01.09.2021. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s Autoškolom temeljem KUPONA!

Pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW i motorna vozila na tri kotača čija je snaga veća od 15kw. Obuka se sastoji od 15 sati vožnje na adekvatnom motociklu. Po dolasku na upis u Autoškolu obavezno ponijeti liječničko uvjerenje, osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke!

U program osposobljavanja za A kategoriju možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine. Važno je napomenuti da ukoliko posjedujete A2 kategoriju 2 godine, stječete pravo na polaganja A kategorije sa 20 godina starosti. 

Kupon se može iskoristiti do 01.09.2021. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s Autoškolom, a temeljem KUPONA!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 30 dana, kupac je dužan javiti se Autoškoli radi potpisivanja Ugovora!

*Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr za obavljanje liječničkog pregleda, a Crno Jaje povratno šalje kupon! Kupac na liječnički pregled mora doći sa KUPONOM!